DAİWA LATEO VE SHİMANO DİALUNA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tufi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bahsi gecen ıkı kamış haricinde senin tr görmediğin ve kullanmadığın kamışları benim kullanmışlığım vardır ayrıca cevremde bu işi hakkıyla yapan bir cok es dost arkadaşlarım var. insanlar Bı urunu alıp sevmeye bilir eline oturma meselesidir bu durum.

yukarıda arkadas fıkrını beyan etmıs sız ise arkadasın fıkrıne saygı duymak yerıne agresıf tutumlar sergılemıssınız bu denlı agresıf tutumlar'dan uzak durmanızda fayda var rast gelsın.

Maşallah.

Bizimde tuzumuz olsunçorbada.
Shimano Dialuna 274 6-32 ve Dialuna 8-45 kullandım.İkisinin arasından 290 8-45 derim.
lateo 259 7-35 lateo 244 7-35 kullandım.
Dialuna zevkli bir kamış olsada 10 av sonra epoksi sararması oldu, yüzüklerde hafif paslanma yaptı.
bence bu iki kamış yerine aşağı yukarı aynı fiyatlara yamaga blanks early plus al hiç olmazsa üstünde Made in Japan yazıyor

Hafta sonu daiwa leteo. 2.89 10-50 gr atarlı olanı aldım. Ve ilk denemelerini yaptım. Kamıştaki deneyimim. Hafif, dengeli, erimi aksiyonu güzel,ne sert ne yumuşak orta sertlikte, bana göre harika bir levrek kamışı. Tabi bazı arkadaşların yazdığı gibi kamış olayı kişiye göre değişebiliyor.

Tekrar her iki kamış hakkında yorumda bulunarak katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.

Hafta sonu daiwa leteo. 2.89 10-50 gr atarlı olanı aldım. Ve ilk denemelerini yaptım. Kamıştaki deneyimim. Hafif, dengeli, erimi aksiyonu güzel,ne sert ne yumuşak orta sertlikte, bana göre harika bir levrek kamışı. Tabi bazı arkadaşların yazdığı gibi kamış olayı kişiye göre değişebiliyor.

Tekrar her iki kamış hakkında yorumda bulunarak katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.
Hayırlı Olsun.. Kazasız belasız kullanın inşAllah..

Bizimde tuzumuz olsunçorbada.
Shimano Dialuna 274 6-32 ve Dialuna 8-45 kullandım.İkisinin arasından 290 8-45 derim.
lateo 259 7-35 lateo 244 7-35 kullandım.
Dialuna zevkli bir kamış olsada 10 av sonra epoksi sararması oldu, yüzüklerde hafif paslanma yaptı.
bence bu iki kamış yerine aşağı yukarı aynı fiyatlara yamaga blanks early plus al hiç olmazsa üstünde Made in Japan yazıyor
Hocam Yamaga Blanks konusunda ki fikirlerinize aynen katılıyorum

Back