Daiwa Legalis - Okuma Lrf-s - Fujin Salty Rugger Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LRF_<3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu adamın adı Bilent Yildirim. Daiwa ağırlıklı kamış satan bir yerde çalışıyor. Tavsiye ettiği bütün sahteler Daiwa dır =) . He Daiwa kötü mü tabi ki değil en iyi markalardan biridir. Ama büyük balık çekmek için çok çok sert bir kamışa da gerek yok bence .
Bu adamın adı Bilent Yildirim. Daiwa ağırlıklı kamış satan bir yerde çalışıyor. Tavsiye ettiği bütün sahteler Daiwa dır =) . He Daiwa kötü mü tabi ki değil en iyi markalardan biridir. Ama büyük balık çekmek için çok çok sert bir kamışa da gerek yok bence .
ben şuanda kullandığım kamışı bilent abiden aldım

Daiwa kesinlikle kötü bir marka değil, aksine benim sevdiğim bir markadır ama o kamış daiwa'ya kesinlikle yakışmamış. Benim için setin dengesi olmazsa olmazdır. Bu kamışı dengelemek için lrf değil surf makine falan takmak gerekiyor 🙂

Aşağıdaki alıntıda yapılan uygulamalar kamışın dengesini düzeltebilir mi acaba ?
(link) linkinden alıntılardır...

Bu kapsamda kamislar için yaptığım dengeleme çalışmasının görselleri. Bir sonraki aşamada ağırlıkların üstü makaron ile kapatılacak.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0df0a08656136fb144ce665fa28ec7a9.jpg
Makaron ile kaplanmış hali...
71be543ff44ce3eb0000572bf1699534.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim denediklerim Fujin Boreas , okuma 1-8 ufr , kudos 2-8 , savage gear salt 1 1-7 . Aralarından en hoşuma giden sertlik ve hissiyat konusunda fujin boreas . Sonrasında okuma geliyor. Ama ben kepçeyle takıldığım ve fiyat performans olarak baktığım için kudosu tercih ettim. Ama Akif abinin tavsiye ettiği kamışı da deneyin derim.

Aşağıdaki alıntıda yapılan uygulamalar kamışın dengesini düzeltebilir mi acaba ?
(link) linkinden alıntılardır...

Kamış tabi ki bu tarz uygulamalarla dengeye getirilebilir ama o zaman da setin ağırlığı lrf seti olmanın çok dışına çıkıyor.
Mevcut hali ile zaten lrf kamışı olmanın çok uzağında bence. 140 gr lrf kamışı için kesinlikle çok fazla.

Daha iyi bir kamış derken ? Carolina Rig sistemi diye birşey var . Çok etkilidir. Elindeki kamışla idare edebilirsin.

ben şuanda kullandığım kamışı bilent abiden aldım

Burada maksat satıcıyı kötülemek değil kesinlikle. Bilent bey'in yada diğer baylerin amacı elindeki malı satmak ama bunu yaparken biraz daha objektif olmakta fayda var. Sonuçta bu ürüne para veren kişiler bütçesini hangi şartlarda denkleştirip bu hobiyi yapmaya çalışıyorlar bilmiyoruz.

Maksat satıcıyı kötülemek değil . Orada da belirttim Daiwa en iyi markadır bence . Ama satıcı elindeki malı satmak için tanıtım yapıyor. Senin ihtiyacın olan başka birşey olsa da ona yönlendiriyor. Elindeki ile idare edebilirsin diyorum. Önüne 6-7 gr gezer kurşun arkasına fırdöndülü klips 70 cm fc misina ucuna minik silikon bitti.

Back