Daiwa Regal Mi Yoksa Okuma Inspira Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan simetri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Daiwa Regal mi yoksa Okuma Inspira mı?

• Toplam katılım
    35
Valla hocam servis desteği evet var ama piyasada çook yaygın olarak kullanılan ceymar10 makinemin kolu bozuldu tam 2.5 ay kol bekledim defalarca arayıp mail attım önümüzdeki hafta geldi gelecek diye 2.5 ay oldu sonunda geçen hafta geldi gönder dediler şimdi makineyi bekliyorum. Tüm sezon bitti falan bu da ayrı bir olay 🙁
Bu durumu paylaşmanız iyi oldu. Teşekkür ediyorum...

Daiwa excellerde airbail sistemli kefalet teli vardır regal de ise yoktur.airbail ip kullanımında çok önemlidir.
(link)
İki makinanın fiyatı aynı olduğuna göre exceller daha iyi bir seçimdir.

daiwa iyidir sağlamdır traktör gibidir... Kolay Kolay servis istemez bakım yapmasanız dahi

okuma güzeldir şık dır servisi ücretsiz ömür boyu garantilidir fakat servisten geldik den sonra bile çalışmayanı duydum benim için en üzücüsü balığa gidib elimde bozuluş makine ile kalırsam zaten sinirden denize atarım ömür boyu garanti de yüzmüş olur 🙂

kesinlikle regal lt derim yeni bir model ve öyle bilya sayısı boş değil konumları çok yerinde olmuş hatta alt seride görmediğimiz şekilde klavuz rulmanı haric sürtünmeye konu tüm yataklar osilosyon dişlisi 1 adet, ana dişli 2 adet , rotor dişlisinin iki tarafı 2 adet,makaranın altında 2 adet ve çevirme kolu içerinde 2 adet bilyalı uzun süre boşluk ve sıkışma yapmadan akıcı kullanılır iç tasarımı güçlendirilmiş fiyatları incelenirse zaten pekte ucuz değil tavsiyem regal lt ilk defa daiwa nın 2020 kataoloğunda yer alacak ürün ve 2500 ve 3000 kafada drag 10 kg

Son düzenleme:
C hiçbiri. Arc kafa yapısına sahip shimano sedona , sahara vs gibi bir makina edinip kullanın 1000lik ebatlı olanlar gayet yeterli olacaktır.

Back