Daiwa servis problemleri

bulent8181

Üye
Tepki
121
Ödül
38
Geniş bir ürün yelpazesine sahip Daiwa'nın, Türkiye'de ciddi bir distribütörünün olmaması sıkıntı olmaya devam ediyor. En ufak bir problemde karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Bakımı geçtim, arıza durumunda ciddi servis hizmeti bulamıyorsunuz ve malının arkasında durmuyorlar. Yedek parça sıkıntısı ayrı bir problem zaten. Kamışınız mı kırıldı? İthalatçısı aradığınızda, bayilerimize başvurun onların kanalıyla sorununuzu çözün diyorlar. Bu cevabı çevremdeki en az 10 arkadaşıma vermişlerdir. Genel bir sıkıntı halimi paylaşmak istedim. Bundan sonra bu markadan ve ithalatçısından uzak duracağım.

Daiwa sıkıntılı evet. Düzeltmeye de pek niyetleri yok. Shimano alacaksınız veya Japonya pazarı daiwa ürünü alıp sorun çıkınca yine japonyaya kendiniz yollayacaksınız. Shimanoya göre maliyetli tabii.

Son düzenleme:
Geçen sene Japonlar geldiğinde bayilere bizim hakkımızda iyi konuşun bizde sizi memnun edeceğiz tarzı konuşmuşlar. Şimdiye geldiğimizde eski tas eski hamam diyorlar. Konuştum mağaza daiwa ürün gamını düşürme kararı almış. Genellikle okuma ve Shimano ağırlık veriyorlar.

Ülkemizdeki daiwa firması inanilmaz sıkıntılı firma malesef yillardir düzelmedi bu saatden sonrada duzelecekleri yok maalesef 🙁

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben en son aliexpress ten daiwa makina aldım yarı fiyatına geldi bozulsada çok içim yanmaz bundan sonra zaten daiwa makina oradan alırım artık

Evet o da ilginç. Ali express'te ki Shimano'larda buraya kıyasla muazzam farklar yok iken, Daiwa'larda yarı fiyatına hatta 3'te 1'i fiyatına geliyor. İkinci el fiyatlarının yarı fiyatına sıfır Daiwa'lar var.

Evet o da ilginç. Ali express'te ki Shimano'larda buraya kıyasla muazzam farklar yok iken, Daiwa'larda yarı fiyatına hatta 3'te 1'i fiyatına geliyor. İkinci el fiyatlarının yarı fiyatına sıfır Daiwa'lar var.
Alalı 1 sene oldu kışın yoğun olarak kullandım güzel avlar yaptım profil fotoğrafındaki balıklarıda o makinayla aldım hiç sıkıntı çıkartmadı çok şükür orjinal yani makina, yaklaşık iki ay evvel de komple söküp gresini yeniledim gayet iyi makina

Dosyalar

• IMG_20200508_151000_copy_1024x576.jpg
    IMG_20200508_151000_copy_1024x576.jpg
    89.8 KB · Okunma: 53
  • IMG_20200508_151412_copy_576x1024.jpg
    IMG_20200508_151412_copy_576x1024.jpg
    22.5 KB · Okunma: 51
  • IMG_20200508_151531_copy_576x1024.jpg
    IMG_20200508_151531_copy_576x1024.jpg
    22 KB · Okunma: 49
Alalı 1 sene oldu kışın yoğun olarak kullandım güzel avlar yaptım profil fotoğrafındaki balıklarıda o makinayla aldım hiç sıkıntı çıkartmadı çok şükür orjinal yani makina, yaklaşık iki ay evvel de komple söküp gresini yeniledim gayet iyi makina
Üstat modeli nedir?

Sanırım bu servis işi biraz şansa gerçekleşiyor.
Ben de yazılan yorumların aksine remixondan (daiwa ve kudos distribütörü) çok memnunken, herkesin methettiği cengiz balıkçılıktan illallah ettim daha dükkanlarının önünden bile geçmiyorum.
Dediğim gibi, biraz şansa kalmış bir durum sanırım 🙂

Back