Deep Drop Hakkında Bilgisi Olan??

hasanlütfi

Yeni Üye
Tepki
39
Ödül
15
öncelikle herkese merhaba arkadaslar.uzun zamandır deep drop tekniğiyle av yapmak istiyorum ancak bir turlu ne tur malzeme alacagımla ilgili dusuncelerım var.bu konuyla ilgili bilgili olan arkadslar özellikle ne tur bir elektirikli makine almam gerekli onu sormak istiyorum.max 400-500 metrelerde av yapmak istiyorum kullanacm braid ve makine ne olmalıdr sizce??

öncelikle herkese merhaba arkadaslar.uzun zamandır deep drop tekniğiyle av yapmak istiyorum ancak bir turlu ne tur malzeme alacagımla ilgili dusuncelerım var.bu konuyla ilgili bilgili olan arkadslar özellikle ne tur bir elektirikli makine almam gerekli onu sormak istiyorum.max 400-500 metrelerde av yapmak istiyorum kullanacm braid ve makine ne olmalıdr sizce??
VİDEONUN ALTINDA:
At-Çek takımı kombinasyonları ile ilgili takım seçimi ve teknik destek için bana 05072799020 Whatsapp numarasından yazabilirsiniz. DİYE YAZIYOR.

Merhaba, mağazamızda elektrikli makinalar mevcut. Ayrıca Deep Drop takımları da inceleyin isterseniz. Kafanıza takılan bir şey olursa Hedef Balık sitemizden canlı destekten bağlanıp sorabilirsiniz.
Elektrikli Makinalar En uygun Fiyat ve Çeşit Seçeneği İle Hedef Balıkta..

Takımlar : HEDEF BALIK | Balık Av Malzemeleri

Üstünden zaman geçmiş ama bende yeni deep dropcuyum kendim makina yaptım elektrikli maliyeti herşey dahil ip kamış 12 iğneli takım 60A akü ile 2000 tl civarı.
Çok güçlü sessiz makina. Şimdi bi tane daha yapıcam yapım aşamalarını paylaşıcam yapmak isteyen olursa diye.

Back