Deniz Için Bu Üçten Hangisini Tercih Etmeliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahim g
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ibrahim g

Yeni Üye
Tepki
12
Ödül
5
merhabalar.aslında tatlı suda at-çek turna avı yapıyorum.bunun için gerekli malzemem mevcut.denizde avlanacağım meçhul ama ben yinede bir makina almak istiyorum.çaparidir yemlidir vs.shimano socorro 5000 sw ,shimano technium 5000 fd, okuma rav2 55 fd bu üç makinadan hangisini tercih etmeliyim.bunlar 600-700 gibi rakamlarda.birde raw2 40 var ama küçük olurmu bilmem.

Av stiliniz hakkında bilgi verirseniz daha doğru yönlendirme yapılabilir.

Örneğin uzak atış 40 - 80 gr jiglerle shore jigging yapacaksanız çap olarak 5000 makine ideal görünüyor.

Benim kendi tercihim shimano technium olur.

merhabalar.aslında tatlı suda at-çek turna avı yapıyorum.bunun için gerekli malzemem mevcut.denizde avlanacağım meçhul ama ben yinede bir makina almak istiyorum.çaparidir yemlidir vs.shimano socorro 5000 sw ,shimano technium 5000 fd, okuma rav2 55 fd bu üç makinadan hangisini tercih etmeliyim.bunlar 600-700 gibi rakamlarda.birde raw2 40 var ama küçük olurmu bilmem.
(link)

shimano technium 5000 fd yorum bulamadım

(link)
(link)

(link)
(link)

Son düzenleme:
nasıl bir av diyorsanız ,kıyıdan kurşun arkası rapala -shore jigging tarzı gibi olabilir çaparide olur ama öyle yoğun bir av olmaz.çünkü ben ankaradayım derler ya 40 yılın başı deniz görürsek ancak.2500-3000 lük at çek için makinam yeteri kadar var.yorumları okuyorum ama netleştiremedim henüz.bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim

Back