havatemiz
Aktif Üye
Sandalı rıhtıma bağlamaya çalışırken , sandal geriye kaydı ve ben iki eli rıhtımda ayakları sandalda denize paralel hale geldim. Kaçınılmaz olarak suya düştüm. Bundan sonrası önemli. Sandala çıkacağım ama çıkamıyorum, sandalı yana doğru yatırmaya çalışıyorum ama bir türlü kendimi sandala çekemedim. mecburen rıhtım boyunca yüzüp ileride rıhtımdan sarkmış bir tahta merdiven bulup onunla çıkabildim. Denizde sahilden uzak bir yerde olsaydı durum vahimdi.
Daha önce okumuştum. Üç arkadaşdan birisi kilolu ve sandaldan denize atlamış. Onu bir türlü sandala alamamışlar, sahile kadar tekneyle onu çektik diye yazmıştı. Ben de nasıl oluyor da sandala çıkamamış diye kendi kendime sormuştum.
Bu basit bir olay gibi gözüküyor ama insanın başına gelirse önceden plan yapmış olması gerekir. Bu bana ders oldu. Bir ip merdiven alıp açmadan vardevalaya bağladım. Basit gözüken bu ayrıntı aslında çok önemli.
Daha önce okumuştum. Üç arkadaşdan birisi kilolu ve sandaldan denize atlamış. Onu bir türlü sandala alamamışlar, sahile kadar tekneyle onu çektik diye yazmıştı. Ben de nasıl oluyor da sandala çıkamamış diye kendi kendime sormuştum.
Bu basit bir olay gibi gözüküyor ama insanın başına gelirse önceden plan yapmış olması gerekir. Bu bana ders oldu. Bir ip merdiven alıp açmadan vardevalaya bağladım. Basit gözüken bu ayrıntı aslında çok önemli.