Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haklısınız fakat 100 metre derinden balığı cıkarıp atmak emek ister zaten bizimde amacımız bu o büyük avlarla mücadele edip tekneye çıkarabilmek bütün keyfimiz bu değilmiPardon bölüyorum ama derin sudan kastınız 100 mt üzeriyse bence hiiiiççç yukarıdaki makinalara girmeyin derim.. (tabiki bu benim fikrim kimse gücenmesin) Çünkü 3-4 sefer balık aldıktan sonra sizde ne kol kalır ne derman..Balık tutmaktan tiksinirsiniz..Bende okuma salina 16000 makina var 100-120 mtde avlandığımda kol kalmıyor..Şimdi size elektrikli makine diyeceğim ama onlarda maşallahh minimum 1500 tl..
benim size tavsiyem derin su çıkrığı.fiyat olarak 700 civarı...Ya kendiniz yapın yada hazırını alın derim.. iki versiyonu var..1-) manuel bisiklet gibi pedalla (oda zor olur bir süre sonrasında) 2-) cam sileceği motoru ile yapılan modeli..bu modelde akü gerekli tabikide..you tube amcama derin su çarkı veya derin su çıkrığı yazın gösterir..
Sizde haklisiniz fakat bu zevk bir sure sonra ızdırap oluyor buda bir gerçekHaklısınız fakat 100 metre derinden balığı cıkarıp atmak emek ister zaten bizimde amacımız bu o büyük avlarla mücadele edip tekneye çıkarabilmek bütün keyfimiz bu değilmi![]()