Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Derin su için makinada kararsız kaldım.

demdem

Aktif Üye
Pen afinity 7000 veya 8000 modeline bak derim. Ben 8000 olanını kullanıyorum cok memnunum. Tas gibi makine

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
penn affinity surf kafa.. hee açık denize gitmezmi gider elbet ama ilerki zamanda kafada sallantılar olur.. esnemeler yani

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Stella ve saltığa çok süper makinalar.
Ama onların parasına 3 jig 2 spin-mini- jig makine alınır.
Ben öyle yaptım 2009 beri ailece(yeğenler dahil kullanıyoruz)
Bazıları denemeden dudak büksede 6 senedir çok kahrımızı çektiler.
Bahsettiğim makinalar raw -ra 11 serisi.

Kaankaya

Üye
Adı
kaan kaya
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Okuma raw 2 65 yada penn spinfisher ssv6500 al derim stella yada saltiga makinelere okadar para vermek yerine 3-4 adet jig takimi toplayabilirsin

mizan

Daimi Üye
Adı
Erdem
Twinpower 8000 pg 2015 model sıfır eğer bütçenize uygunsa bu makineden iki adet getittirdik. Makine benimle beraber getittiren abimin satıyor. Sizede uygun olursa görüşebiliriz.

mizan

Daimi Üye
Adı
Erdem
Ama bütçe aşarsa jig için okuma v system vs 65'i tavsiye ederim. Türkiye distiribütörü cengiz balıkçılık ama onun elindede kalmadı. Başka balık marketlerde mevcut ama. İnternetten bulabilirsiniz.

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Pardon bölüyorum ama derin sudan kastınız 100 mt üzeriyse bence hiiiiççç yukarıdaki makinalara girmeyin derim.. (tabiki bu benim fikrim kimse gücenmesin) Çünkü 3-4 sefer balık aldıktan sonra sizde ne kol kalır ne derman..Balık tutmaktan tiksinirsiniz..Bende okuma salina 16000 makina var 100-120 mtde avlandığımda kol kalmıyor..Şimdi size elektrikli makine diyeceğim ama onlarda maşallahh minimum 1500 tl..

benim size tavsiyem derin su çıkrığı.fiyat olarak 700 civarı...Ya kendiniz yapın yada hazırını alın derim.. iki versiyonu var..1-) manuel bisiklet gibi pedalla (oda zor olur bir süre sonrasında) 2-) cam sileceği motoru ile yapılan modeli..bu modelde akü gerekli tabikide..you tube amcama derin su çarkı veya derin su çıkrığı yazın gösterir..

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pardon bölüyorum ama derin sudan kastınız 100 mt üzeriyse bence hiiiiççç yukarıdaki makinalara girmeyin derim.. (tabiki bu benim fikrim kimse gücenmesin) Çünkü 3-4 sefer balık aldıktan sonra sizde ne kol kalır ne derman..Balık tutmaktan tiksinirsiniz..Bende okuma salina 16000 makina var 100-120 mtde avlandığımda kol kalmıyor..Şimdi size elektrikli makine diyeceğim ama onlarda maşallahh minimum 1500 tl..

benim size tavsiyem derin su çıkrığı.fiyat olarak 700 civarı...Ya kendiniz yapın yada hazırını alın derim.. iki versiyonu var..1-) manuel bisiklet gibi pedalla (oda zor olur bir süre sonrasında) 2-) cam sileceği motoru ile yapılan modeli..bu modelde akü gerekli tabikide..you tube amcama derin su çarkı veya derin su çıkrığı yazın gösterir..
Haklısınız fakat 100 metre derinden balığı cıkarıp atmak emek ister zaten bizimde amacımız bu o büyük avlarla mücadele edip tekneye çıkarabilmek bütün keyfimiz bu değilmi :)

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Haklısınız fakat 100 metre derinden balığı cıkarıp atmak emek ister zaten bizimde amacımız bu o büyük avlarla mücadele edip tekneye çıkarabilmek bütün keyfimiz bu değilmi :)
Sizde haklisiniz fakat bu zevk bir sure sonra ızdırap oluyor buda bir gerçek