Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video DEV LEVREK REKORUM! 🤯 WTD TEKNİĞİ İLE AKSİYON DOLU SU ÜSTÜ LEVREK AVI

turkerece

Aktif Üye
Adı
Turker Ece
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu heyecanlı balık avımda, uzun zamandır beklediğim o anı yaşadım ve kişisel **LEVREK REKORUMU** kırdım! 🤯 Video boyunca **WTD (Walk The Dog) TEKNİĞİNİN İNCELİKLERİNİ** ve **EN FAVORİ SU ÜSTÜ SAHTEM** (Ryuji Dog Walker Green Chart) ile nasıl **DEV LEVREK AVLADIĞIMI** görebilirsiniz. WTD Aksiyonu ile uzun uğraşlar sonucu sonunda su üstü levrek rekorumu buldum . EN FAVORİ SU ÜSTÜ SAHTESİ İLE DEV LEVREK AVI heyecanı balık kıyıya yanaştığı andan itibaren had safhaya çıktı ve deniz bir anda karıştı. Yine de bu büyük balığı sağlam olta takımım ve değerli dostum volkan sayesinde kıyıya almayı başardım . Aynı zamanda av sırasında kullandığım tüm ekipmanları detaylıca inceledim.
Yeni bir kamış veya makine almayı düşünenler için tavsiyelerimi kaçırmayın!
Siz de bu keyifli maceraya ortak olmak için videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın! #LevrekAvı #WTD #SuÜstüSahtesi #LevrekRekoru #DaiwaSaltist #BalıkAvı #LevrekAvlamaTeknikleri #Rastgele #TurkerEce
Bu avda kullandığım ekipmanlar :
Daiwa saltist seabass 251 7-35
Daiwa fuego 3000 dc LT
Ryuji dog walker green chart 11 cm 13 gr
Ryuji hi tech multicolor 8x braid 0.13
Daiwa Prorex 0.30 fc leader
Ryuji snap 0
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Senin videonu seyrettikten sonra nasıl gaza geldim bilemezsin
Kaptım çantayı ,kamışı doğru sahile
Balık yok ama yeşil sahteyi çok yüzdürdüm
Henüz siftahı yok ,gerçi 4 yıldır kutuda beklemekten yan komşuları ile akraba oldular

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

turkerece

Aktif Üye
Adı
Turker Ece
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Senin videonu seyrettikten sonra nasıl gaza geldim bilemezsin
Kaptım çantayı ,kamışı doğru sahile
Balık yok ama yeşil sahteyi çok yüzdürdüm
Henüz siftahı yok ,gerçi 4 yıldır kutuda beklemekten yan komşuları ile akraba oldular

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Murat abi balık yoktur yoksa sen bulırsun onu.Bu sene levrek dahil tüm avcı balık populasyonunda sıkıntılarımız var maalesef