Genç balıkçı
Aktif Üye
Tahir abi tebrikler..Mükemmel bir av anlatımın da beni oralara götürdü..Bereketli olsun.Rasgele.
Tahir abi ne yazsam bilemiyorum ama şunu bilki benim uykularım kaçıyor 🙂 Harika trofeler.çok güzel av tebrikler.RASTGELE....
Abi yine harika bir rapor ve mükemmel balıklarla karşımızdasın, Avların daim olsun tebrik ederim...
Tahir abi tebrikler.Yine mükemmel avlar,kısmetin daim olsun..🙂
Tahir abi mümkünse yemin iğneye takılışını görebileceğimiz bir resim paylaşırsan sevinirim.Balığın olduğuna emin olduğum bir avlakta sahteyle verim alırken canlı yemle pek verim alamadım.Bırakma ilede balık alıyorum ama canlı yem sırtısında verim alamadım.Sanırım biryerlerde yanlışlık yapıyorum..
valla söze gerek yok kendimi çocukluğumda büyüklerimizin bizlere anlattığı dedekorkut masallarını dinlerken bulduğum hal içinde buldum.
yanlız siz bu av görüntülerini kameraya çekseniz emin olun kurtlar vadisi disinden daha iyi reytinğ yapar. Tebrikler......
tahir abi tebrikler, bencede bu trofeler videolu anlatımı hak ediyor, biraz uğraşmalı olucak belki ama, çok bişey istemiyoruz sanırım, tekrar tebrikler..
Tebrikler Tahir Abi,
Avlarınızı her zamanki gibi imrenerek izliyorum.
Bu aralar ben de Çanakkale'deyim ve ara ara denemeler yapıyorum ama Anadolu yakası kurumuş sanki. 🙂
Sevgili Tahir Abi,
Öncelikle kucak dolusu sevgi ve saygı ile avları tebrik ederim.
HErbir raporun birbirinden güzel ve adeta heranını bizede yaşatan formatta.
Tabii biz hep avı yaşıyoruz.Sen ise avsız geçen günleri,saatleri tm ızdırabı ile yaşıyorsun.5,6 ve 7 ocak senin için boş geçsede sıkıntısını sen,av gnlerinin keyfini biz çıkarttık
Tabii bu avların en gzeli bunları oğlun ile yaşamış olman.İnsanın evladı ile bu güzellikleri yaşaması dünyanın en güzel duygusu olsa gerek.
Tekrar tebrikler..