DEVLERE DEVAM LEVREK 8 KG - SİNO 8 KG

Tebrikler Tahir abi,
Maşallah çok güzel avlara imza atıyorsunuz.sağlık ve afiyetle bu güzel avlarınınızın devamını dilerim.🙂

Not:sizden ricam mümkünse bu güzel avlarınızda kulanmış olduğunuz takım düzeneğini resimlemeniz,canlı yemin iğnelere takılış şekli ve kurşun mesafesi ve takım düzeneği..

Daha önce forumda yayınlanmış olan TROFE LEVREK VE TRROFE SİNARİT AVCILIĞI TEKNİKLERİ adında 2 ayrı konu başlığım var.Buralarda istediğiniz detaylar var.Yinede sormak istedşikleriniz olursa lufen çekinmeyiniz.Sevgilerimle

üstad süper balıklar çekmişsin bileğine sağlık.

abi aklımı alacaksınız maşşallah kem gözlere perdrol dökülsün mavzerlere gelsin sana gelmeden valla söyleyecek hiç bir şey yok kıskanıyorum

Sevgili Üstadım,

Herzamanki gibi muhteşemsin.Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum.Bildiğin gibi bu aralar denizden uzağım (tabii ki bir süre için) İnan deniz ve balıkla olan bağım sayende devam ediyor.Yeni Av ve yazılarını bekliyorum.

Saygılar.

Sevgili Üstadım,

Herzamanki gibi muhteşemsin.Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum.Bildiğin gibi bu aralar denizden uzağım (tabii ki bir süre için) İnan deniz ve balıkla olan bağım sayende devam ediyor.Yeni Av ve yazılarını bekliyorum.

Saygılar.

Hasancım ,
inşallah en kısa zamanda işlerini düzeltir ve balığa çıkmaya başlarsın.Senin kadar meraklı birisinin balıktan ve denizden uzak kalması çok zor.En güzel trofeler nasibin olsun inşallah.Sevgiler🙂

Back