Dikkat edelim arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crafter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu büyük olasılıkla kıbrısa saldırması ile olmuştur.
Bu yaz başımıza geldi. Arkadaş ekmek sarılı kıbrıs salladı. Ardına martı saldırdı ve dolandı.
Biz yavaş yavaş kıyıya çekip martıyı iğneden kurtardık. Şayet ipi koparsaydık o kuş o iğnelerle ayakları dolanmış bir şekilde kalacaktı.

Evet kesinlikle katılıyorum.
Canlı yemle avlanmayı ben de pek insanca bulmuyorum..

Ben de bunu düşünüyordum. Balıkçıların da vicdan sınırı değişiyor. Birçok amatör balıkçı çarpma ile balık avlamayı etik bulmuyor iken canlı balık ile avlanmayı normal kabul ediyor. Aslında benzer şeyler bence.
Yine de çok tartışmalı bir konu. Amaç balığa hiç zarar vermemek ise hiç avlamamaya kadar gider sanırım.

Gecen sene bu aylarda suadiye sahilde agizina buyuk bi igne batmış yavru kedi bulmuştum kedi belliki uzun suredir yemek yiyememis ve oldukça zayıflamıştı saniyorum ki lufer takimindan kalan bi igneydi ve kedinin yanağı iltihaplanip sismisti, 153 u arayarak konuyu anlattim ve bulunduğum konuma gorevli arkadaslar 20 dk icinde gelip kediyi tedavi edilmek uzere alip goturduler ve kedinin tedavi surecinde beni surekli arayarak bilgi verdiler. Kediyi aldiklari yere geri birakirken de ayni sekilde bana bilgi verdiler.
Eger sizde boyle bir durumla karsilasirsaniz tepkisiz kalmayarak 153 u arayiniz kesinlikle yardimci oluyorlar.
Bende orman bölge müdürlüğü aradım pazar günü olduğu için gelmediler bende iğneleri keserek çıkardım. pazartesi günü hayvanat bahçesinde görevli bi veterinerle 2 görevli geldiler martıyı teslim ettik iyileşene kadar hayvanat bahçesinde bakıp sonra doğaya bırakılacağını söylediler
d349b382bf72e7e7e3d5520e7175ef71.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu konuyu burada bu tip adamların okuyacağını sanmam
Başlığı o yüzden bu şekilde açtım ilgi çeksin diye mesajı herkez almıstır herkezin içinde o vicdan vardır

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back