500 liraya biomaster 6000pg alacağınıza gerçekten inandınız mı?
Abi makina 2010 model ayrıca ihale ilanlarında uyguna denk geliyor bazen... Benim hatam, şahsın referansı olup olmadığına bakmamak...
500 liraya biomaster 6000pg alacağınıza gerçekten inandınız mı?
Hatta sattığı makine bu ;500 liraya biomaster 6000pg alacağınıza gerçekten inandınız mı?
%100 katılıyorum...Geçmiş olsun.500 liraya biomaster 6000pg alacağınıza gerçekten inandınız mı?
%100 katılıyorum...Geçmiş olsun.
Bence bahsettiğiniz rakam, makinenin çok eski ve 2. el olması ve bir de ihale usulü olması nedeniyle normal bence. Maalesef bu tarz satış yapılan ortamlar birinin diğerine güvenmesini zorunlu kılıyor. Bu da dolandırıcılara alan yaratıyor. Geçmiş olsun, umarım yasal yoldan sonuca ulaşabilirsiniz.Sıfırını 1,500 tl ye alabileceğiniz (link) bir makinenin, 9 yıllık 2 önceki modeli olan 2. el bir makineye ne kadar vermek lazım ?
Neyse yinede çok üzüldüm . Bu tür insanlar yüzünden her birimizin güveni kırık durumda,güven samimiyet sıfır ... Umarım en kısa sürede çözersin çözemezsende en azından cezasını çektirirsin. Ben sana çok kısa Bilgi vermek istiyorum . Başıma bir dolandırma olayı geldi ,abim memur olduğu için onun yönlendirmesiyle adliyeye gittim . Şansıma mahkeme Başkanı oradaymış anlat dedi anlattım ben parada değilim yeterki bulunsun cezasını çeksin başkalarına yapamasın tek derdim bu dedim. Mahkeme başkanı bana şunun sözünü verdi artık emniyet bilişim suçları kurdu sana söz veriyorum en kısa sürede gerekeni yapacağım dilekçe yaz imzanı at ve git dedi . Aradan 6 ay geçti eve kağıt geldi 6 yıl hapis cezası 12 bin tl para cezası almış🙂 bence bu yazdıklarımı dikkate al...Sıfırını 1,500 tl ye alabileceğiniz (link) bir makinenin, 9 yıllık 2 önceki modeli olan 2. el bir makineye ne kadar vermek lazım ?
Neyse yinede çok üzüldüm . Bu tür insanlar yüzünden her birimizin güveni kırık durumda,güven samimiyet sıfır ... Umarım en kısa sürede çözersin çözemezsende en azından cezasını çektirirsin. Ben sana çok kısa Bilgi vermek istiyorum . Başıma bir dolandırma olayı geldi ,abim memur olduğu için onun yönlendirmesiyle adliyeye gittim . Şansıma mahkeme Başkanı oradaymış anlat dedi anlattım ben parada değilim yeterki bulunsun cezasını çeksin başkalarına yapamasın tek derdim bu dedim. Mahkeme başkanı bana şunun sözünü verdi artık emniyet bilişim suçları kurdu sana söz veriyorum en kısa sürede gerekeni yapacağım dilekçe yaz imzanı at ve git dedi . Aradan 6 ay geçti eve kağıt geldi 6 yıl hapis cezası 12 bin tl para cezası almış🙂 bence bu yazdıklarımı dikkate al...