Dişlinin Gölgesinde Paşalar, Dişliler ve Beyaz Perde OCAK/2015

arkadaşlar ve ağabeylerim hepinize teşekkür ederim. daha güzel avları sizlerin olsun.

balıklar at-çek rapala ile yakalanmıştır. iade edilen balıklar limit dahilinde olup, daha irileri yakalayabileceğimi düşündüğüm için salınmıştır.

Tebrikler Hakan,
Sen bu işi çok keyif alarak yapıyorsun, bravo doğrusu.
Çektiğin resimlerden bunu anlamak fazlasıyla mümkün.

Balıklar mı, her daim rastgele 👍

Harika avlar yapmışsınız, tebrik eder devamını dilerim.🙂

resmen bunun adı katliam...nerde balık sevdası nerde doğa sevdası.o balıkların içinde çinekopta var sarıkanatta ispendekte...yazık yazık.gerçekten çok yazık.biz hiç ticarilerde hata aramayalım.bizim tüm hatamız bireyde.yani bizlerde.bir sarıkanat veya çinekop demek karada da bir civciv ya da yavru bi hayvan demek.bunları yiyiyomuyuz.hayır yemiyoruz.hatta evimize bahçemize alıp besleyip büyütüp ondan sonra olgunlaşınca yiyiyoruz...bu arada bizler neden kofana ya da sırtı kara bu kadar çok yakalayamıyoruz hiç düşündük mü?araştıralım lüfer balığı,familyasının son türü....bu ve bunun gibi balıkları korumak için bişeyler yapmak demek,sadece doğal papülasyonu korumak demek değil,aynı zamanda toplumsal bütünleşmeyi,birliğimizi ve geleceğimizi de yeniden inşa etmek demek....

resmen bunun adı katliam...nerde balık sevdası nerde doğa sevdası.o balıkların içinde çinekopta var sarıkanatta ispendekte...yazık yazık.gerçekten çok yazık.biz hiç ticarilerde hata aramayalım.bizim tüm hatamız bireyde.yani bizlerde.bir sarıkanat veya çinekop demek karada da bir civciv ya da yavru bi hayvan demek.bunları yiyiyomuyuz.hayır yemiyoruz.hatta evimize bahçemize alıp besleyip büyütüp ondan sonra olgunlaşınca yiyiyoruz...bu arada bizler neden kofana ya da sırtı kara bu kadar çok yakalayamıyoruz hiç düşündük mü?araştıralım lüfer balığı,familyasının son türü....bu ve bunun gibi balıkları korumak için bişeyler yapmak demek,sadece doğal papülasyonu korumak demek değil,aynı zamanda toplumsal bütünleşmeyi,birliğimizi ve geleceğimizi de yeniden inşa etmek demek....
Çok faydalı bilgiler yazdınız bu yazınız kime ne katacak acaba! Ben hertürlü eleştiriye açık biriyim ama Bu konu için Eleştirinizi kabul etmiyorum.

Bu konuda olumlu hiçbirşey yoksa bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Emeklerimize Yazık.

evet bunu sadece ben kendim uyguluyorum.karınca misali.ama benle birlikte balığa çıkan arkadaşlarımda aynısını yapıyo.ve inanıyorum ki hangi konuda olursa olsun.cesareti kimin daha fazlaysa sonunda elbet o ulasır amacına...

böyle bi rapora böyle yorum yapılıyosa pes diyorum sürdürülebilir avcılık adına güzel mesajlar veren bi raporda bile bunları yazan arkadaşlar okyanustamı avlanıyo kendileri ne tür ne büyüklükte balıklar tutuyolar çok merak içindeyim avladığınız balıkların resimlerini paylaşında bizde görelim.
ayrıca tebrik ediyorum hakan bey çok güzel bi av ve salınan balıklar son videodaki kuş neydi tam anlayamadım

Back