Dişlinin Gölgesinde Paşalar, Dişliler ve Beyaz Perde OCAK/2015

evet bunu sadece ben kendim uyguluyorum.karınca misali.ama benle birlikte balığa çıkan arkadaşlarımda aynısını yapıyo.ve inanıyorum ki hangi konuda olursa olsun.cesareti kimin daha fazlaysa sonunda elbet o ulasır amacına...
işte bizde bunu merak ediyoruz, bu şekilde yaylım ateşi yapıp mangalda köz bırakmak yerine sadece su serpip ortalığı dumana boğmayın.

yaptığınız avları, alıkoyduğunuz ve iade ettiğiniz balıkları bizlerle paylaşın ki, bizde örnek alalım, tasnif edelim. balık olsun olmasın av güncenizi bizle paylaşın lütfen.

böyle bi rapora böyle yorum yapılıyosa pes diyorum sürdürülebilir avcılık adına güzel mesajlar veren bi raporda bile bunları yazan arkadaşlar okyanustamı avlanıyo kendileri ne tür ne büyüklükte balıklar tutuyolar çok merak içindeyim avladığınız balıkların resimlerini paylaşında bizde görelim.
ayrıca tebrik ediyorum hakan bey çok güzel bi av ve salınan balıklar son videodaki kuş neydi tam anlayamadım
teşekkürler meslektaşım.

Barbaros, Hakan ı tanımıyorum fakat raporlarını sürekli okuyorum. Son derece düzgün avlanan bir arkadaşımızdır. Doğayı sevdiği balık tuttuğu yerlerden belli. Anladığım kadarıyla kendi çabası ile meralar buluyor, daha az skor yapmasına rağmen doğayla iç içe Olmayı tercih ediyor. Ayrıca saldığı balıkların da videosu var. Hal böyleyken tanımadığın birisine bu şekilde yüklenmeni doğru bulmuyorum. Konu Lüfer ailesi limitlerine gelince burada haklısın. 25-30 cm boya erişince üreyebilen bir Hayvanın yakalama limiti 20 cm olmamalı. Kısacası düşüncene katılıyorum, fakat Hakan ın raporunu katliam olarak nitelemeni doğru bulmuyorum..Sevgiler...

Barbaros, Hakan ı tanımıyorum fakat raporlarını sürekli okuyorum. Son derece düzgün avlanan bir arkadaşımızdır. Doğayı sevdiği balık tuttuğu yerlerden belli. Anladığım kadarıyla kendi çabası ile meralar buluyor, daha az skor yapmasına rağmen doğayla iç içe Olmayı tercih ediyor. Ayrıca saldığı balıkların da videosu var. Hal böyleyken tanımadığın birisine bu şekilde yüklenmeni doğru bulmuyorum. Konu Lüfer ailesi limitlerine gelince burada haklısın. 25-30 cm boya erişince üreyebilen bir Hayvanın yakalama limiti 20 cm olmamalı. Kısacası düşüncene katılıyorum, fakat Hakan ın raporunu katliam olarak nitelemeni doğru bulmuyorum..Sevgiler...

ben sadece lüfer için genel anlamda söylemek istedim.yoksa şahsi olarak asla suçlama yapmak istemedim.yanlış anlaşıldıysam affola.diğer avlar için veya av raporu için değil abi sadece ve sadece lüfer için...

desteğiniz için teşekkürler turgay bey,

ellerinize sağlık güzel avlar
beğenmenize sevindim nail bey,
Çok keyifli bir rapor olmuş ellerinize sağlık, daha niceleri rastgelsin 🙂
sağol selahattin.

Atlamışım bu raporu süper avlar olmuş tebrik ederim 🙂

Back