Volkan
Daimi Üye
Teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş 🙂
Rica ederim.
Teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş 🙂
Teşekkür ederim.emeğinize sağlık, güzel bir paylaşım olmuş...
Teşekkür ederim faydalı bilgiler bir çıktı alıp teknede saklamak lazım🙂
bir sorum olacaktı bende yakında tekne alıyorum kısmetse, 2. el motorun iyi durumda olup olmadığını nasıl anlarız, tabiki denenecek çalışma sesi dikkat edilecekte başka nereye dikkat etmek gerekiyor ?
Yaşadığım ufak birşeyi eklemek isterim ,motor devri kendiliğinden değişiyordu ,performans dengesizdi,problem? benzin pompasının diyaframı çatlamış ve sertleşmiş değiştirdim düzeldi .Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Teşekkür ederim faydalı bilgiler bir çıktı alıp teknede saklamak lazım🙂
bir sorum olacaktı bende yakında tekne alıyorum kısmetse, 2. el motorun iyi durumda olup olmadığını nasıl anlarız, tabiki denenecek çalışma sesi dikkat edilecekte başka nereye dikkat etmek gerekiyor ?
Selamun aelykum,
Kiymetli arkadasim,Kiymetli levrekovic cok degerli bilgiler vermis.Bir ilavedede ben bulunmak istiyorum.Motorlar bir kac eski model motorlarin haricinde hepside su sogutmali.Motor govdesinde dolasan sogutma suyu kireclenmelere sebep olur.Hele deniz suyunda ise bu dahada cogalir.Olusan kirec tabakasinin 1mm.lik kalinligi 30mm.lik celik tabakasinin isi iletim katsayisi ile aynidir.Alacaginiz ikinci el motorlarda bu cok onemlidir.Bu kisim gozle gorulmez ama hissedilebilir.Motoru calistirdiginizda normaldir,ilerleyen zaman icinde motor normalinden daha fazla isinir,verim ve guc duser.Asinmalar daha cabuklasir.Rastgelsin.
Çok değerli bilgiler , paylaşım için teşekkürler