Distribitörler Hk

liparibalık

Yeni Üye
Tepki
9
Ödül
5
herkeze merhabalar,
spin balıkçılıgı ile alakalı markalar ve türkiye temslcilikileri (distribütörleri ) liste olarak olan varmıdır ?

Öncelikle hoş geldin.

Çok dolambaçlı bir yol ve soru. 🙂🙂

Neyi neden aradığını yazarsan, hedefine çok daha çabuk ve sağlıklı ulaşırsın.

evet haklısınız çok direk bir soru oldu ,şimdi ben küçük bir dükkan açmak istiyorum spin üzerine rapala spin üzerine vs türkiyede belli başlı markalar kaliteli ve ragbet görüyor duo,saveger ,shmano,t.house,kendo vs vs haliyle şartlar da biraz zorluyor çalışma prensibi olarak ilk başta deniyorki örnek veriyorum sana bayilik verrirz evet fakat 20 bin malzeme al ,digeri 30 bin al kalem çok marka çok hepsi ayrı ayrı zor tabiki demek istedigim aslında ara bayilik varmı acaba yoksa yapıcak birşey yok şartlar bumudur anlamında sormuştum tevfik bey ,bu arada hoşbulduk tesekkür ederim

ben bu arada aslın da tüm distritörler var calışmasını yaptım vs ama ben hepsiyle calışmak için bayisi m iolmam gerekiyor yoksa ara bayilerden daha düşük iskontalardan alıp gücüm ce alıp rafıma koyabiliyormuyum yoksa hayır sadece distribörden mal alabilrsin şartlarıda budur mudur acaba bura yı çözemedim 🙂)

Bu işin dipsiz kuyu gibi olduğunu sanırım biliyorsundur.

Kısık, Remixon, sincan av, shimano Türkiye. Bunlar, bu işin otobanı.🙂🙂 Sağa sola tali yollar da, ilerleyen süreçte kendiliğinden karşına çıkar.

Bu arada size, küçük bir malzeme ve üreticisinin linkini vereyim. Buram buram anadolu kokar.🙂🙂

(link)

evet biliyorum kısık ,remixon ,salt,altunbaş ,cengiz vs fakat sistem içözmek istityorum sadeece dedigim gibi bayi olup güzel iskontlarla yüksek meblag yada daha az ücretle daha az iskonto elbettiki ben ilk olarak 2.yolu arıyorum elimden tutucak birine ihtiyac var sanırım 🙂) tesekkkür ederim tevfik abi bilgilendirdigin için

sorumu dogru olarak şöyle sormam gerekicek sanırım malzemeleri distribitorler harici nereden toptan temin edebilirim diye sormam gerekicek sanırsam

Ve geldik işin muhasebesine ve birim fiyata.😀😀

25 yıllık maaliyet coast kontrolü yapmış biri olarak derim ki;

sizin bayiden aldığınız iskontonun % 90 ını, münferit müşteri olarak ben zaten alırım. Dolayısıyla, sizin müşterinize iskonto şansınız kalmadı. 1000 liralık bir ürünü, ben 700 liraya alabilecekken, siz bunu bana 900 liraya verirseniz zarar edersiniz. Umarım anlatabilmişimdir.

Bir atasözü; Malı satarken değil, alırken kazanacaksın.

harika anlattınız cokkk sagolun ,ozaman distribütörleri zorlamaya devam 🙂))

Back