sagolasin süheyl abi,simdi ben istoca devamli gidiyorum,kisikti,remxondu evet.hepsi orda fakat ben sizddn mal.almak istiyorum dedigomde hepsi fiyor.ki cergi levhani ver bende buyur diyorum onlarda diyorki internetten magaza acicaksin dimi evet diyorum buraya kadar hersey normal ve olmasi gerektigi gibi,fakat demiyorlarki ne istiyorsun.direk diyorlarki,bizden 20 binlik baslangic alisverisi yapin ,baska sina gidiyorum diyorki 10 bin 7 distribitor toplam 100 bin, tutuyor,sonra sokakta giriyorum bir magazaya bakiyorum 15 tane duo sahte,20 tane kendo var ornek veriyorum yank 30 bin di 20 bindi oyle mali yok eee ozaman bu.adam da bu mali bana soyledikleri sartlsrdami aliyor her mal.alan rafina koyan bu ksdar mi mal aliyor mesela ornegin yozuri sahtesi isim vermiyim bir dstribitorde ama bayilik sarti 30 bin onek bu rakam ,iyide ben 30 binlik sadece bir urun gami piyasada ismi olan yozuriye nasil bagliyim o parayi ama dukkanda 30 tanede olsa 10 tanede olsa var yozuri herkez mi bu sartlarda ben bir.tek bunu anliyamadim abilerim sizlerinde sisirdim kafanizi