BALIKDENiZDE
Daimi Üye
Kısa koşu akşam suyu yaklaşık 5 saat kadar av yaptık, eğlenceli ve fakat kısa süren bir av anısı olarak youtubeda da yerini sizler için aldı..
Abi teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz av yöntemini bilmiyorum, araştırayım. . Arkadaşım spin takım ve sahte ile istavrit için denemeler yaptıysa da başarılı olamadık maalesef. Ben çipuranın delisiyim 🙂Tebrikler Rıfat
Güzel deneme.
O boy istavritler oltaya vurduğunda silikonlu sıyırtma takımıyla ava devam etmek skoru değiştirebilir miydi acaba?
İki takımla avlanırken birini sıyırtma için kullanabilirsin.Abi teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz av yöntemini bilmiyorum, araştırayım. . Arkadaşım spin takım ve sahte ile istavrit için denemeler yaptıysa da başarılı olamadık maalesef. Ben çipuranın delisiyim 🙂
Anladım abi, İstanbul boğazında kullanılan yöntem sanıyorum bu. Öğrenmek ve deneyimlemek gerek. Özellikle Göztepe taraflarında çok iri istavritler alıyorlar bizim buralarda.İki takımla avlanırken birini sıyırtma için kullanabilirsin.
Sıyırtma kurşunu diye bir kurşun var. Bir tür sibirolino gibi. Bir kulaç misina ucuna çok küçük silikon takıyorsun ve atıp hafifçe vurdura vurdura çekiyorsun. Bu yöntemle iri istavrit yakalardık biz de buralarda.
Abi bekliyorum, inşallah bir aksilik olmaz ise ben de eşlik etmeye çalışırım avlarınıza. Bilgileşiriz, bana youtube yolculuğumda da çok destek oluyorsunuz, bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Selamlar.Allahtan bir mani gelmezse 23 ünden 4 üne kadar İzmirdeyim usta. Çupraya olta sallıcaz.
İnşallah denk geliriz. Hem tanışmış oluruz, hemde eğlenceli bir gün geçiririz.
RASTGELSİN.
Abi bekliyorum, inşallah bir aksilik olmaz ise ben de eşlik etmeye çalışırım avlarınıza. Bilgileşiriz, bana youtube yolculuğumda da çok destek oluyorsunuz, bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Selamlar.
Yer çok güzel, böyle temiz meralarda avlanmak bir türlü nasip olmadı 😄 Toz topraktan çıkamıyoruz. Rast gelsinKısa koşu akşam suyu yaklaşık 5 saat kadar av yaptık, eğlenceli ve fakat kısa süren bir av anısı olarak youtubeda da yerini sizler için aldı..
Can hocam her zaman beklerim 🙂 Ben de toz toprağı özledim doğrusu, yalın ayak biraz toprakta biraz denizde güzel bir av yapmam gerek 🙂Yer çok güzel, böyle temiz meralarda avlanmak bir türlü nasip olmadı 😄 Toz topraktan çıkamıyoruz. Rast gelsin