Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dostlar son avımızın videosu, iyi seyirler dilerim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Rıfat
Güzel deneme.
O boy istavritler oltaya vurduğunda silikonlu sıyırtma takımıyla ava devam etmek skoru değiştirebilir miydi acaba?

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tebrikler Rıfat
Güzel deneme.
O boy istavritler oltaya vurduğunda silikonlu sıyırtma takımıyla ava devam etmek skoru değiştirebilir miydi acaba?
Abi teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz av yöntemini bilmiyorum, araştırayım. . Arkadaşım spin takım ve sahte ile istavrit için denemeler yaptıysa da başarılı olamadık maalesef. Ben çipuranın delisiyim :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Abi teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz av yöntemini bilmiyorum, araştırayım. . Arkadaşım spin takım ve sahte ile istavrit için denemeler yaptıysa da başarılı olamadık maalesef. Ben çipuranın delisiyim :)
İki takımla avlanırken birini sıyırtma için kullanabilirsin.
Sıyırtma kurşunu diye bir kurşun var. Bir tür sibirolino gibi. Bir kulaç misina ucuna çok küçük silikon takıyorsun ve atıp hafifçe vurdura vurdura çekiyorsun. Bu yöntemle iri istavrit yakalardık biz de buralarda.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İki takımla avlanırken birini sıyırtma için kullanabilirsin.
Sıyırtma kurşunu diye bir kurşun var. Bir tür sibirolino gibi. Bir kulaç misina ucuna çok küçük silikon takıyorsun ve atıp hafifçe vurdura vurdura çekiyorsun. Bu yöntemle iri istavrit yakalardık biz de buralarda.
Anladım abi, İstanbul boğazında kullanılan yöntem sanıyorum bu. Öğrenmek ve deneyimlemek gerek. Özellikle Göztepe taraflarında çok iri istavritler alıyorlar bizim buralarda.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Allahtan bir mani gelmezse 23 ünden 4 üne kadar İzmirdeyim usta. Çupraya olta sallıcaz.
İnşallah denk geliriz. Hem tanışmış oluruz, hemde eğlenceli bir gün geçiririz.
RASTGELSİN.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Allahtan bir mani gelmezse 23 ünden 4 üne kadar İzmirdeyim usta. Çupraya olta sallıcaz.
İnşallah denk geliriz. Hem tanışmış oluruz, hemde eğlenceli bir gün geçiririz.
RASTGELSİN.
Abi bekliyorum, inşallah bir aksilik olmaz ise ben de eşlik etmeye çalışırım avlarınıza. Bilgileşiriz, bana youtube yolculuğumda da çok destek oluyorsunuz, bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Selamlar.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi bekliyorum, inşallah bir aksilik olmaz ise ben de eşlik etmeye çalışırım avlarınıza. Bilgileşiriz, bana youtube yolculuğumda da çok destek oluyorsunuz, bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Selamlar.
Beğenerek ve severek izlediğim çok güzel ve bilgilendirici videolar.
Asıl bu güzel paylaşımların için ben teşekkür ederim. Her daim rastgelsin.

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kısa koşu akşam suyu yaklaşık 5 saat kadar av yaptık, eğlenceli ve fakat kısa süren bir av anısı olarak youtubeda da yerini sizler için aldı..

Yer çok güzel, böyle temiz meralarda avlanmak bir türlü nasip olmadı 😄 Toz topraktan çıkamıyoruz. Rast gelsin

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yer çok güzel, böyle temiz meralarda avlanmak bir türlü nasip olmadı 😄 Toz topraktan çıkamıyoruz. Rast gelsin
Can hocam her zaman beklerim :) Ben de toz toprağı özledim doğrusu, yalın ayak biraz toprakta biraz denizde güzel bir av yapmam gerek :)