Ege'ye Yerleşme Planım Hakkında Görüşlerinize Ihtiyacım Var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhayyer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Taşınma işleri hep problemli olur, işiniz gücünüz rast gitsin.
Bedelsiz mutluluk yok ne yazık ki🙂 Teşekkürler.
hayırlısı olsun, ara ara yazarsanız buradan takip edelim.
Sağolun. İlerleyen süreçte fotoğraflarla da desteklemek istiyorum, belki yerleşmek isteyenlere faydalı olur diye. Önce bi mitili atayım da🙂
Hadi hayırlı olsun,
ilk av raporlarını heyecanla bekliyoruz 🙂
Hakan kardeşim, hep hedef odaklısın🙂 O raporları ben de merakla bekliyorum.

@Muhayyer

Adem abi hayırlı olsun , kazasız belasız taşınırsınız umarım . Bölgede kıyı ve tekne avlarında çıkan yatak balıkları ve çeşitleri hakkında bilgi verebilir misiniz bilginiz dahilinde . ?
Sağolasın. Zaman içinde kendim de öğrendikçe elbette paylaşmaya çalışırım ama şu an için o kadar acemisiyim ki bölgenin. Keşke o bölgede yaşayan bir forumdaşımız yol gösterse termosla çay kahve servisi yaparım ona🙂

Muhayyer bey ,Fethiye son 3 senedir bizimde hayallerimizde, sen adımı atmışsın tebrik ediyorum öncelikle. Allah'tan bir mani olmaz ise ben en kısa süreçte o ilçeye yatırım yapacağım. Bu sene 15 gün kaldık her yerini alıcı gözüyle gezdik diyebiliriz, yeni yapılan konutlara, dolgu zemin üzerine dikilmeye çalışılan villalara kadar şahit olduk.iyi düşünmek karar vermek gerek. Fethiye nin karakteristik farklı özellikleri de var Milliyetçi ve Atatürkçü bir kasaba , yerlileri ile fazlaca bir arada bulunma ve sohbet etme fırsatları buldum . Tek bir Suriyeli yok, hatta Türklük düşünceleri çok yoğun Kürt kökenli arkadaşlarımızı hdp sempatizanı olanları daha çok, barındırmama gayretleri üst safhalarda. Ben Taşyaka-patlangıç mahallelerini beğendim. Zemin yapısı kaya ve manzarasından dolayı. Bu bölgelerde araştırma yapıyorum . Çamköy yeni imara açılan ekonomik yerlerden bu mahalleye şimdi yatırım yapan 500m2 arsayı kenara koyan 200.000tl civarları en iyi parseller. 2 sene sonra 500.000 tl olacak yerlerdir.. Balık tutmayı, iğne bağlamayı,yem takmayı öğretirsen Badin olurum ileride...Bu yaz tatilinden oradan döndükten sonra . Planları değiştirdim, Amatör Denizci Belgesi aldım, Amatör balıkçı belgesi aldım . Fethiye ortamına ayak uyduracak alt yapı çalışmalarını hızlandırdım . Yalovada yaşıyorum şuanda bir sandala ortak girdim. Tekne kullanmayı pratiktede öğrenmek ve oraya geldiğimde turist olmamak için.Yeni bir olta takımı aldım.. videolardan paylaşımlardan bir şeyler kapmaya çalışıyorum . sen bence çok güzel bir hareket yapmışsın.. Tebrik ediyorum .. Fethiye ye adım attığımda, Küçük , 6-8 kişilik tekne hayal ediyorum .. yılın 7ayı yaz, 3 ayı bahar, 2 ayı kış deniyor. Huzurlu bir ortam olacaktır.. çocuklar büyüyünce daha küçük bir yere yerleşiriz...

@Muhayyer Adem abim,
hayırlı uğurlu olsun,
Tek gidişte halletmişsin işleri, sevindim şahsen
sonu da hayır olur gönlünce olur inşallah

👍👍👍👍👍

Bedelsiz mutluluk yok ne yazık ki🙂 Teşekkürler.

Sağolun. İlerleyen süreçte fotoğraflarla da desteklemek istiyorum, belki yerleşmek isteyenlere faydalı olur diye. Önce bi mitili atayım da🙂

Hakan kardeşim, hep hedef odaklısın🙂 O raporları ben de merakla bekliyorum.
Valla gezmeye gitmişken bile olta atardım ben 🙂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adem bey. Hayırlı,uğurlu olsun kardeşim . Kendim taşınmış tan daha çok sevindim . Hatta sevinçten gün değil saat sayıyorum. Ayın 6 sı malesef iş günü ve mecburen çalışıyoruz. Ama ayın 8 inde mesaiden sonra yengen çoluk çocuk yola çıkar Cumartesi sabah 8 de erkenden kapını çalarız. Lütfen rica ederim hiç fazla zahmete girmeyin. Biz zaten 2-3 aycık kalıp döniciiz. Malum misafirliğin kısası makbuldür. :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:
Not: Biz gelmeden ha keza balık falan tutarsanız lütfen yemeyin , buzlukta biraz dinlensin....:islik::islik::islik:

Hoş geldin Adem abi. İstanbul'da doğmuş, Ankara'da büyümüş ve şuan İzmir'de yaşayan biri olarak harika bir karar olduğunu düşünüyorum. Sadece şehir yaşamlarını baz alarak bunu söyledim. Umarım bundan sonraki hayatınız çok daha güzel ve mutlu geçer buralarda.

Adem bey. Hayırlı,uğurlu olsun kardeşim . Kendim taşınmış tan daha çok sevindim . Hatta sevinçten gün değil saat sayıyorum. Ayın 6 sı malesef iş günü ve mecburen çalışıyoruz. Ama ayın 8 inde mesaiden sonra yengen çoluk çocuk yola çıkar Cumartesi sabah 8 de erkenden kapını çalarız. Lütfen rica ederim hiç fazla zahmete girmeyin. Biz zaten 2-3 aycık kalıp döniciiz. Malum misafirliğin kısası makbuldür. :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:
Not: Biz gelmeden ha keza balık falan tutarsanız lütfen yemeyin , buzlukta biraz dinlensin....:islik::islik::islik:
Tabii ki, dönerken sizdeki ekipmanları deneme amaçlı bırakırsanız neden olmasın🙂
Gelene kapımız her dem açıktır evelallah, bekleriz.

Back