Muhayyer bey ,Fethiye son 3 senedir bizimde hayallerimizde, sen adımı atmışsın tebrik ediyorum öncelikle. Allah'tan bir mani olmaz ise ben en kısa süreçte o ilçeye yatırım yapacağım. Bu sene 15 gün kaldık her yerini alıcı gözüyle gezdik diyebiliriz, yeni yapılan konutlara, dolgu zemin üzerine dikilmeye çalışılan villalara kadar şahit olduk.iyi düşünmek karar vermek gerek. Fethiye nin karakteristik farklı özellikleri de var Milliyetçi ve Atatürkçü bir kasaba , yerlileri ile fazlaca bir arada bulunma ve sohbet etme fırsatları buldum . Tek bir Suriyeli yok, hatta Türklük düşünceleri çok yoğun Kürt kökenli arkadaşlarımızı hdp sempatizanı olanları daha çok, barındırmama gayretleri üst safhalarda. Ben Taşyaka-patlangıç mahallelerini beğendim. Zemin yapısı kaya ve manzarasından dolayı. Bu bölgelerde araştırma yapıyorum . Çamköy yeni imara açılan ekonomik yerlerden bu mahalleye şimdi yatırım yapan 500m2 arsayı kenara koyan 200.000tl civarları en iyi parseller. 2 sene sonra 500.000 tl olacak yerlerdir.. Balık tutmayı, iğne bağlamayı,yem takmayı öğretirsen Badin olurum ileride...Bu yaz tatilinden oradan döndükten sonra . Planları değiştirdim, Amatör Denizci Belgesi aldım, Amatör balıkçı belgesi aldım . Fethiye ortamına ayak uyduracak alt yapı çalışmalarını hızlandırdım . Yalovada yaşıyorum şuanda bir sandala ortak girdim. Tekne kullanmayı pratiktede öğrenmek ve oraya geldiğimde turist olmamak için.Yeni bir olta takımı aldım.. videolardan paylaşımlardan bir şeyler kapmaya çalışıyorum . sen bence çok güzel bir hareket yapmışsın.. Tebrik ediyorum .. Fethiye ye adım attığımda, Küçük , 6-8 kişilik tekne hayal ediyorum .. yılın 7ayı yaz, 3 ayı bahar, 2 ayı kış deniyor. Huzurlu bir ortam olacaktır.. çocuklar büyüyünce daha küçük bir yere yerleşiriz...