El feneri tavsiyesi istiyorum ( bütçe sınırı yok )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cabarov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cabarov

Aktif Üye
Tepki
70
Ödül
38
Merhaba arkadaşlar.
Akşamları sahile gidip kamp kurup sabaha kadar kıyıdan oltayla balık avlıyorum. El feneri almak istiyorum ama marka ve modele karar veremedim, bütçe sınırım yok 2.000 tl bile verebılırım, yeterki kalıtelı sağlam bir ürün olsun uzun yıllar kullanabıleyım.

O zaman tavsiye edilecek olan tek ürün var:
(link)

5000 Lumen :krktm::krktm:

@karga Hocam bende o markaya baktım ama bir sürü model var hangi serilerine bakmam uygun olur ?

@nebulam Bu fazla pahalı 😀 Led lenser ve nitecore markalarına baktım en üst modelleri 2.000 tl ama en pahalısı en ıyısı anlamına gelmıyor. Yani bana uygun model hangısı ona karar veremedım. Bazıları uzak ıcın benım uzakla işim olmayacak hocam. Birde fazla lümene ihtiyacım yok bence, çunku oltaya kurt takmak ıcın ve kampta sağı solu görmek ıcın lazım. Yani yakın mesafe için arıyorum, pili iyi olsun malzemesi kaliteli olsun, su geçirmesin ve mümkünse fazla büyük olmasın. 😳

Son düzenleme:
@nebulam Bu fazla pahalı 😀 Led lenser ve nitecore markalarına baktım en üst modelleri 2.000 tl ama en pahalısı en ıyısı anlamına gelmıyor. Yani bana uygun model hangısı ona karar veremedım. Bazıları uzak ıcın benım uzakla işim olmayacak hocam. Birde fazla lümene ihtiyacım yok bence, çunku oltaya kurt takmak ıcın ve kampta sağı solu görmek ıcın lazım. Yani yakın mesafe için arıyorum, pili iyi olsun malzemesi kaliteli olsun, su geçirmesin ve mümkünse fazla büyük olmasın. 😳
Fenix HL55 ben yıllardır bunu kullanıyorum, inan çok iyi, seni şaşırtacak 😵😵😵
Fiyatıda performansına göre çok iyi, kesinlikle pişman olmayacaksın 😉😉
(link)

Testlerine bakabilirsin 👍👍

@nebulam Teşekkur ederım ama bu kafa üstü hocam. Bana el feneri lazım ama en iyisi led lenser'in sirkecide mağazası varmış oraya gidip satıcıyla konusup oyle karar vermek sanırım.

@nebulam Teşekkur ederım ama bu kafa üstü hocam. Bana el feneri lazım ama en iyisi led lenser'in sirkecide mağazası varmış oraya gidip satıcıyla konusup oyle karar vermek sanırım.
Bunun aynısı el feneri olarakda vardır. Şirketler zaten aynı özellikli fenerlerin tüm türevlerini üretiyorlar. Sitesine bakman lazım. Diğer arkadaşlarda muhakkak tavsiye verecektir. Önemli olan yayvan geniş menzilli ışık saçması, uzun menzilli değil, biz domuz avına çıkmayacağız 😉😉
Fener gece avlarında çok önemli, ince eleyip sıkı doku, pahalı ve işe yaramayanda bayağı ürün var. İyi bir fener avını keyfe dönüştürür 👍👍

Son düzenleme:
Size en uygun fener,fenix cl20 ve cl25(bunun şarj edileni de var.)
Cl 20 yi ben cl25 i arkadaşım kullanıyor.Başka bir ürüne bakmanıza gerek yok.Karaköy de outdoor mağazası,spot balık han girişinde mevcut.

Back