El feneri tavsiyesi istiyorum ( bütçe sınırı yok )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cabarov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L Şeklindeki askeri amaçlı el fenerleri vardır.
Ben uzun yıllar kullandım,sadece önünüzü aydınlatır,
15 metrede sonrası karşıdaki ışığı göremez amerikan malıydı kullandığım.
şimdi üretilmiyor.
Benzerlerini araştırın ingiliz ve amerikan olanlarını.
Suya danıklık,cizilmez cam mercek,az ve çok aydınlatma, çıkarılan mercek ateş yakmada kullanılır.

Fenix,olight,nitecore orjinal cree xm-l ve t son teknoloji ledleri kullanır.Sadece 1 led den alınan ışık akısı 1000-1200 lümenleri bulur.Bunlar gerçek değerlerdir. Piyasada bulunan birçok ürün lümen değerleri gerçeği yansıtmaz.
Yakın aydınlatma konusunda da led lenser kendi patentli mercekleriyle ön plana çıksada,
yukarıdaki modellerden,ışık akışı olarak geri plandadır.

@nebulam Aynen hocam dedıklerınızı dıkkate alıcam, en yuksek lumenlı olanı en pahalı olanı her zaman ıyısı anlamına gelmıyor. Bende yaygın ışık yakın ıcın olan ışıklara bakıcam.

@coner Hocam örnek olarak hangı marka model var bu dedıklerınızde ? Alman markası olan led lenserler de onerır mısınız ?

@harunonay Hocam yanı led lensere bakmıyım mı ? Alman malı dıye ılk oraya bakacaktım. Lümen degerınden zıyade pil suresı ve fenerın malzeme kalıtesıne daha cok onemlı benım ıcın. Ben balık avında kampta kullanıcagım ıcın uzakla işim olmayacak.

Şoyle sorsam, en ıyı kalıtelı fener ureten marka hangısı ? Dırek o markanın urunlerıne yogunlaşmak ıcın soruyorum. Nitecore markası sanırım yakın için fenerler uretıyormuş, led lenser uzak ıcın sanırım.

Nitecore,led lenser ve fenix aynı kalitede ürünlerdir.
El feneri olarak,led lenser patentli mercekleriyle yakın mesafe kullanımlarında daha stabil kullanım sağlar,doğal olarak ışıgıda solgundur.
Fenix çeşitliliği,en fazla olan markadır.Fenerleri
ve lambaları uzun pil ömrü,suya dayanıklılığı,compact yapılarıyla ön plana çıkar.
Cl20 yumurta büyüklüğünde,cl25 su bardağı büyüklüğünde mükemmel kullanışlı ürünlerdir. El fenerinden ziyade bunlara bakmanızı tavsiye ederim.Bu lambaların ayarlanabilir ışık kademeleri,yanıp sönen sos modları gayet kullanışlıdır.

Sonuç olarak bu markaların herhangi birini 300 500 tl aralığında alabilirsiniz.Spot balık girişindeki outdoor mağazalarında bu 3 markada var.

El feneri olarakta led lenser p serileri,fenix tk serileri,nitecore da sr-t serileri önerilir.
Daha güçlü bir fener arayanlar için fenix tk75 2900 ve 4000 lümen,turbo modunda 700 metre menzilli,uzatılabilir pil tüpü(kullanım süresini uzatma),low modunda 1 hafta yanabilen,şarj edilebilir ve fiziki yapısı mükemmel bir fenerdir,önerilir.
Bu arada yorumlarımı bu fenerleri kullanan kişi
olarak yapıyorum.

Back