labrax
Aktif Üye
- Adı
- c.cömert
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim beğenmeniz ve ilginiz beni daha özenli çalışmalar yapmaya itiyor. Umarım daha da ileriye gidecektir bu çalışmalar.Cömert Bey,bu kandırıcılar,el yapımı kandırıcılar konusunda sizin gibi el emeği ile üretim yapanlara dikkat çekme anlamında mükemmel çalışmalar.
Yine harika bir işçilik.
Tebrikler.
Wtd aksiyonu oldukça güzel ve kolay alıyor. Hem kafa sallıyor hemde kafa çıkartıyor. Çekmeyi bıraktığınızda kafa dışarıda beden suda kalıyor. Bu model tamamen bana ait. O yüzden güzelyüzmesi benide çok mutlu ediyor. Beğenmene sevindim teşekkür ederim.Cömert bey,ellerinize sağlık.
Yine harika sahteler yapmışsınız,yüzüşlerini deneme şansınız oldumu acaba,aksiyonları nasıl olmuş.
Teşekkür ederim.harika bir çalışma olmuş
Teşekkür ederim agabey. Bu konuda çok istek var ama henüz yeterli zaman ı yaratamadım umarım yakında paylaşabiliriz.cömert çalışmaların her zamanki gibi super boyama takniği hakkında bi video çeksen harika olur![]()