El yapımı silikon sahte

Sevgili Abdullah;
Açtığın bu konuyu kesinlikle,fotoğraflar ve video ile desteklemeni rica ediyorum,bir çok arkadaşımızın şimdiden fazlasıyla merakını uyandırdı,ben'de merakla yapılış aşamalarını bekliyorum.🙂

Videolar eklenmiştir. Bu benim çektiğim ilk videodur. Elimden geldiğince ayrıntılı anlatmaya çalıştım. Unuttuğum yada eksik kalan kısımlar ile ilgili sorularınızı yazarak cevaplayabilirim.
Sevgili Abdullah;
Videolar için teşekkür ederim,eline emeğine sağlık, konu videolarla çok daha anlaşılır hale geldi,arkadaşlarımızın yine de muhakkak soracağı bir şeyler olacaktır.sorulara vereceğin cevaplarla konu bir çok arkadaşımıza ışık tutacaktır. 🙂

Fatih ne sıklıkla at çek balık avına gidiyorsun sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Bir de gece avı yapıyor musunuz?
vallaha bu aralar gidemiyorum hanım doğum yapacak onu bekliyorum iki tane yeni balıkçı gelecekte dünyaya 🙂 ama bizim burada antalyada aralık ocak şubat bu üç ayda levrek avında özelliklede şubat ayında iyi oluyor bu aylarda haftada iki yada üç defa ve hep sabah ezanı okunmadan 1saat önce başlarım ve gün ışıdıktan 1saat sonrasına kadar devam ederim ve akarsu ağızlarında avlanırım şu an için levrek sezonu bizim burada bitti şimdi kayış balıkları ve baraküda çıkmaya başlar artık spinde yazıları ise hiç gitmem balığa

vallaha bu aralar gidemiyorum hanım doğum yapacak onu bekliyorum iki tane yeni balıkçı gelecekte dünyaya 🙂 ama bizim burada antalyada aralık ocak şubat bu üç ayda levrek avında özelliklede şubat ayında iyi oluyor bu aylarda haftada iki yada üç defa ve hep sabah ezanı okunmadan 1saat önce başlarım ve gün ışıdıktan 1saat sonrasına kadar devam ederim ve akarsu ağızlarında avlanırım şu an için levrek sezonu bizim burada bitti şimdi kayış balıkları ve baraküda çıkmaya başlar artık spinde yazıları ise hiç gitmem balığa
Silikonların yapılışına ilgi gösterince seni hızlı avcılardan sandım. Sahtelerden göndereyim denersin diyecektim. Anlaşılan bu aralar sende benim gibi bir süre av yapamayacaksın. Bu arada şimdiden Allah ananlı babalı büyütsün gelecek bebişleri...

Silikonların yapılışına ilgi gösterince seni hızlı avcılardan sandım. Sahtelerden göndereyim denersin diyecektim. Anlaşılan bu aralar sende benim gibi bir süre av yapamayacaksın. Bu arada şimdiden Allah ananlı babalı büyütsün gelecek bebişleri...
Amin sağol abi 🙂 silikonların gerçekten güzel olmuş çok beğendim ben bide el işi el emeği ile yapılan şeylere meraklıyımdır kendimde yapmayı severim o yüzden çok ilgimi çekti belki bir gün bende yaparım. Bizim burada pek balık yok çoğu avdan eli boş dönüyorum balık olsa her gün giderim kışları gece soğukta motora biner giderim hiç üşenmem ama verim yok.

Back