El yapımı silikon sahte

Kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş
Bayram şekeri gibi balık olsam atlardım 🙂
Elinize saglik cok guzel olmus , bence ortadan kirmali mafsalli gibi de yapin ayrica gaga yapisini (crosswake agzi gibi) degistirerek aksiyonunuda artirabilirsiniz fikir benden denemesi sizden 🙂
Başarılı olmuş👍 Silikonun malzemesi konusunda bizi aydınlatır mısın?
paylaşımları şimdi gördüm. Gerçekten ellerinize sağlık Abdullah bey. Çok güzel olmuşllar.
haydi rastgele
Rastgele 👍
Ben umutluyum bu silikonlardan. İş yapacağını düşünüyorum.
Teşekkürler. Dün Akşam suyu ve sabah bir saate kadar denedim balık bulamadım. Oğuz maket, ben silikon kullandım. Levrek yoktu. Barakuda saatinde silikonu çıkardım. Çünkü küçük ve ağır sarım yapmak gerekiyor. Muhtemelen barakuda yutup misinayı keserdi. Ayrıca deniz ve rüzgar durumu silikonu kullanmak için pek uygun değildi. Bir sonraki ava denemeye devam.

Elinize saglik cok guzel olmus , bence ortadan kirmali mafsalli gibi de yapin ayrica gaga yapisini (crosswake agzi gibi) degistirerek aksiyonunuda artirabilirsiniz fikir benden denemesi sizden 🙂
Gagalı modeli daha önce yaptım. Kuyruk aksiyonu olunca gaga aksiyonu işe yaramıyor ve yüzüşü tamamen bozuyor.
paylaşımları şimdi gördüm. Gerçekten ellerinize sağlık Abdullah bey. Çok güzel olmuşllar.
İlk sayfada yapım videoları var. Daha önce aldığım silikonlar biraz daha sertti bu son aldığım daha yumuşak. RTV2 extra soft E-10 silikon olarak geçiyor.

Abi bu aralar balık yok biz iki haftadır boş dönüyoruz balıklar akarsuların yukarlarında havyar döküyorlar dönüşlerini denk getirmek lâzım
Balık denk geldi de riske etmek istemedim Fatih. Son yaptığım silikon levrek için en uygun olanıydı ve oldukça küçüktü. Barakuda onu kesin yutar misinayı keserdi. O yüzden aydınlanmaya yakın onu çıkarıp maket taktım.

Back