Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Emekli Hobisinden Masraflı Hobiye Kıyı Balıkçılığı

• Konbuyu başlatan Erden Eren
  • Başlangıç tarihi

BALIKDENiZDE

Daimi Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ucundan kıyısından balık tutma ihtimali olan her disiplinde var olmaya çalışan biriyim. İlk isome silikonumu 15 tl ye Toto shad48 imi ise 35 tl ye almıştım. Yuvarlak hesap güncel fiyatlar 500-650 TL civarında. Twit bu kadar.
Bedri hocam twitter hesabında da paylaşmış mıydın bu mesajı? Twit bu kadar yazmışsın ya :)

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Tamda bu yüzden bu gün balıkçılığa merak saran birisi bir malzemeyi almak için kılı kırk yarıyor. Ben her zaman sorulan soruda işe yarayacaklar içinde hangisi daha ucuzsa onu al diyorum.

Yaz başında jig üretimi yapan bir arkadaşa benim istediğim jigden toplu üretip üretmeyeceğini sordum. Üretimi bıraktım dedi adam. Satılmıyor artık ama senin için mal verdiğim bayiilerden sorayım dedi. Bayiiler uçuk fiyatlar verdi. Adam mal satamadığı için üretimi bitirdiğini söyledi. Temunun işleri baltaladığından bahsetti. Bayiiler yüksek fiyat çekiyor ve mal satışı yüksek fiyatlardan dolayı durmuş durumda. kısır döngüye girdiler açıkçası. Geçenlerde bir bayiye gittim jiglere baktım 4 ay önce gittiğimde olan jigler aynı şekilde olduğu yerde duruyor ve üstleri artık tozlanmış...
yakında temuya kısıtlama gelir. 30 EUR limiti sıfırlarlar yada başka birşey yaparlar. millet neden faydalanıyorsa onu kapatmak önünü kesmek işleri.

BALIKDENiZDE

Daimi Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
yakında temuya kısıtlama gelir. 30 EUR limiti sıfırlarlar yada başka birşey yaparlar. millet neden faydalanıyorsa onu kapatmak önünü kesmek işleri.
Zaten kısıtladılar. Şu an 27 euro ve vergi dilimi %60 çıkarıldı. Haa yine de memleket fiyatlarından uygun yine de uygun.

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
Zaten kısıtladılar. Şu an 27 euro ve vergi dilimi %60 çıkarıldı. Haa yine de memleket fiyatlarından uygun yine de uygun.
buna rağmen memleketten ucuz ayrıca, kredi iadesi , kampanya vs derken dahada ucuz. Geçen kredi kampanyası ile 35 çift asist aldım 110 lira verdim. Goture ve jigging pro gibi markaların asistleri bu markalar temu için kaliteli marka. Bu alışverişi yaparken 1000 tl kredi iadesi aldım geri.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
buna rağmen memleketten ucuz ayrıca, kredi iadesi , kampanya vs derken dahada ucuz. Geçen kredi kampanyası ile 35 çift asist aldım 110 lira verdim. Goture ve jigging pro gibi markaların asistleri bu markalar temu için kaliteli marka. Bu alışverişi yaparken 1000 tl kredi iadesi aldım geri.
Kullanıcı referansı ile temudan alışveriş yapmak çok iyi fakat bazen denemek için aluyoruz mecburen 50 li lrf snap almıştım hiç beğenmedim. Mutlaka iyileri de mevcuttur o ayrı konu ama kullanılmayacak kadar kötü olan aldığın snapler çöpe atmak için bile ucuz :D

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kullanıcı referansı ile temudan alışveriş yapmak çok iyi fakat bazen denemek için aluyoruz mecburen 50 li lrf snap almıştım hiç beğenmedim. Mutlaka iyileri de mevcuttur o ayrı konu ama kullanılmayacak kadar kötü olan aldığın snapler çöpe atmak için bile ucuz :D
ürün alırken önce ürün başlığını sonra açıklamalarını ve en sonunda da yorumlarını iyi incelemek gerekli. Satıcının puanını kaç yıldır sattığını o üründen ne kadar sattığını incelemek gerekiyor.

En nihayetinde aldığın ürün kalitesiz ve kötüyse geri iade oluşturun ürünün videosu veya fotolarıyla. Genellikle anında paranıza temu kredisi olarak geri ödüyor.