En iyi hava tahmin sitesi veya programı?

tiras_o

Yeni Üye
Tepki
15
Ödül
5
Sizce ava gitmeden önce bakılabilecek en iyi hava tahmin sitesi veya programı nedir?

(link)
Benim kullandığım site. Şu ana kadar hiç yanıltmadı.

İstanbul Maltepe ve Çanakkale Geyikli için birçok farklı uygulama gibi bu da çok kez kontradan gol atan uygulamalar listesinde yer almaktadır.
2012'den bu yana kendimce balık tutmaya çalışan birisi olarak özellikle yağmur konusunda bana güven verecek tek bir uygulama bulamadığımdan çoğu kez özellikle giysi taşıma hususunda komik hallere düşüyorum.

windy ve poseidon a bakılabilir ama ter köşe yapmışlıkları da çoktur 🙁

İstanbul Maltepe ve Çanakkale Geyikli için birçok farklı uygulama gibi bu da çok kez kontradan gol atan uygulamalar listesinde yer almaktadır.
2012'den bu yana kendimce balık tutmaya çalışan birisi olarak özellikle yağmur konusunda bana güven verecek tek bir uygulama bulamadığımdan çoğu kez özellikle giysi taşıma hususunda komik hallere düşüyorum.
Merhaba yazları geyiklide oluyormusunuz?
Balık tutma konusunda sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim ben yeni başladım bilgim yok pek bu konularda.

Merhaba yazları geyiklide oluyormusunuz?
Balık tutma konusunda sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim ben yeni başladım bilgim yok pek bu konularda.

Evet. Sektör gereği 3,5 ay mecburi boşluğum olduğundan haftada 7 gün balıktayın o süreçte.
Ama Geyikli'de kupes balığı hariç kıyıdan randıman almak bir hayli zor. Peşinen söylemekte fayda var. 🙂
Konu başlığından sapmamak adına özelden yazın, detaylandırırız.

Back