Herkese iyi geceler Bunun ne sahtesi olduğunu bilen varmı ?
Ne sahtesi derken anlamadım ama cevap vereyim. Bluefish marka 8cm uzunluğunda 5gr ağırlığında, kurşun arkası sistemiyle kullanılan rapala. Çinekop ve palamuta kullanılıyor.
Herkese iyi geceler Bunun ne sahtesi olduğunu bilen varmı ?
Teşekkür ederim bilgiler için çok sağolun. sizce güzel iş yaparmı bu?Ne sahtesi derken anlamadım ama cevap vereyim. Bluefish marka 8cm uzunluğunda 5gr ağırlığında, kurşun arkası sistemiyle kullanılan rapala. Çinekop ve palamuta kullanılıyor.
Ucuz etin yahnisi diyeyim.. Çabuk deforme olur, su alabilir vs.. Ancak iş yapar 🙂Teşekkür ederim bilgiler için çok sağolun. sizce güzel iş yaparmı bu?
Teşekkür ederim haklısınız 😀Ucuz etin yahnisi diyeyim.. Çabuk deforme olur, su alabilir vs.. Ancak iş yapar 🙂
Buradan rahat ve güvenli alışveriş yapabilir,teknik destek ve bilgi alabilirsinsiniz.Abiler bu başlık altında mı sormam gerekiyor bilmiyorum ama, Kuşadası'nda 1-2 tane av dükkanı var ve burada sahteler çok pahalı. Neredeyse 2 katı. Ve her iki dükkan da aynı şekilde fiyat veriyor. Misal; internette 20 lira olan bir sahte bu dükkanlarda yaklaşık 40-45 lira. Aliexpres'ten alışveriş yapmadığım zamanlarda buradan almak zorunda kalıyorum. Buralarda çevrede, Söke, Aydın veya İzmir'de tavsiye edeceğiniz dükkanlar var mıdır? Bu arada başlık yanlış yerde ise lütfen uyarın. Şimdiden teşekkürler.
Kurşun arkasi icin 8cm Bluefish ve ya sırtında pelican yazıyorsa nitro da olabilir ucuz yollu güzel bir sahtedir renk tercihi de güzel,Herkese iyi geceler Bunun ne sahtesi olduğunu bilen varmı ?
20 Tllik sahteye 35 TL, 30 TL lik sahteye 65 TL fiyat istemişler... Bu rakamlar gerçekten çok uçuk... Sanırım fiyatları turistlere göre ayarlamışlar Seydi 🤣Abiler bu başlık altında mı sormam gerekiyor bilmiyorum ama, Kuşadası'nda 1-2 tane av dükkanı var ve burada sahteler çok pahalı. Neredeyse 2 katı. Ve her iki dükkan da aynı şekilde fiyat veriyor. Misal; internette 20 lira olan bir sahte bu dükkanlarda yaklaşık 40-45 lira. Aliexpres'ten alışveriş yapmadığım zamanlarda buradan almak zorunda kalıyorum. Buralarda çevrede, Söke, Aydın veya İzmir'de tavsiye edeceğiniz dükkanlar var mıdır? Bu arada başlık yanlış yerde ise lütfen uyarın. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim bilgiler için sağolun 🙂Kurşun arkasi icin 8cm Bluefish ve ya sırtında pelican yazıyorsa nitro da olabilir ucuz yollu güzel bir sahtedir renk tercihi de güzel,
Rastgelsin
Abi şaka maka geçen silikon bakmaya gittim bir dükkana, baktım ki hiç bir şey kalmamış. Dedim abi nerede bu silikonlar? Ne dese beğenirsin? İskoç bir adam gelip ne var ne yok satın almış, bilmiyorum ama o adamı iyi doğramışlardır. 500 liralık mal aldıysa 2000 çakıp geçmişlerdir.20 Tllik sahteye 35 TL, 30 TL lik sahteye 65 TL fiyat istemişler... Bu rakamlar gerçekten çok uçuk... Sanırım fiyatları turistlere göre ayarlamışlar Seydi 🤣