En son aldığınız sahte?

Gün batımında hangi renk sahteler iş yapar örnek resim varmı sahtenin cok güzel olur . Teşekkürler 🙂
(link)

Evet hiç sorun yok, özellikle tamamen beyaz Daiwa diamond dust.

Renkliler üzerilerine düşen sadece kendi renginin dalga boyundaki ışığı yansıtır. Beyaz tüm dalga boylarını. Mavi yeşil gece pek işe yaramaz, limon sarısı ve kırmızı gece, maviden çok daha iyidir.
Gece hiç ışık yokken hangi ışığı yansıyacak dersen, bizim görmediğimiz dalga boylarını. Bu da zaten gece gündüz var olan büyük dalga boyları olan ışık, yani 780 nanometre üzeri dalga boyları.

Sahtenin aksiyonu, farkına varılabilmesi için gece gündüzden daha önemli. Bu nedenle Daiwa diamod dust dedim. Hem daiwa hem beyaz. Bu da benim önyargım😀, deneyin.

Sonuç alamazsanız hemen küfür etmeyin, ya balık yoktur ya da yemiyordur. Balığın olduğu zamanlarda test etmeniz gerek.
Gövde beyaz, sırtı sarı karnı kırmızı bu nedenle gece verimlidir. Aslında sırt ve karındaki bu renk farkı o kadar da önemli değil. Komple beyaz olsun ne fark eder.

Yok mu içinizde gece tamamen beyaz kullanan ve ne sonuç aldınız?
Bu arada sırtı koyu renk diğer bölgeleri metalik renk sahteniz varsa gece gündüz kullanabilirsiniz.

Dolunay geceleri suyun üzeri aşağıdan bakıldığında ayna gibi parlar, böyle gecelerde av veren türlerde de koyu renkler ve saydam olmayanlar daha iyi fark edilir.
Hayır ilk tercih sırtı koyu renk diğer büyük alanı metalik. Yani her yerde bulunan balık tonlarında rengi olması gerek. Gece gündüz çalışır.

Gece şansı daha yüksek olabilecek görünebilirliği nedeniyle beyaz. (Diamond dust gündüz de işe yarıyor). Diğeri de görünür ancak bir kısmı siyah ya da koyu renk olduğundan fark edilecek alan küçük. Başka marka da olabilir veya ayırdığınız paraya göre iyilerin taklidi de, Daiwa yazmamın nedeni en iyilerden biri olduğu için. Karanlıkta aksiyonun da önemi büyük.

Resimdekilerin her birinin hangi saatlerde uygun olduğuna dair grafikler var. Ancak benim o kadar ayrıntılı bilgim yok. Bu bilgiler doğru mu test edemedim. Sadece kendi gözlemlerim sonucu ne kadar doğru değerlendirebildiysem bilmiyorum bunları yazıyorum. Siz de deneyin sonuçları yazarsanız daha doğrulara ulaşmış oluruz. Bu grafikleri hazırlayanlara gönderirsek onların sonuçları da değişebilir. Ancak test edecek zamanınız olması gerek, yani benim gibi boş gezenin boş kalfası, ya da bu işiniz bunları araştırmak veya bunları araştırmak için sponsorunuzun olması lazım. Her sonucun kayıt edilip değerlendirilmesi ise bir zamanlar yaptığım eylemdi, şimdi caydım. Çünkü sonuç alamadığım zamanlar denizde balık olup olmadığını saptayacak olanağım yok.
Belki balık olmadığı için yakalayamamışımdır. Bilmiyorum.

Bu resimde benim için 1 numarayı işaretledim. 2 numara da gece 1 den daha iyi galiba. Binlerce balık tutmuş değilim ki ne bileyim. Bu durumda fazla para harcayacak durumda olmayanlar 1 ile yetinebilir o da gece iyi. Hava kararırken aydınlanırken 3 te işe yarıyor 2 de 1 de, 3 te.
6-7 aşırı bulanık suda çok iyi. 1 de böyle bir suda levrek yakalıyor.

Bu durumda fazla harcama yapmak isteyenlerin ya da bir yığın yem taşımak istemeyenlerin ilk tercihi 1 olmalı demek istedim.
Yeteri kadar gözlem yapabilmiş olmasam diğerlerinde yanılsam da 1 de eminim.

Bu sadece renk seçimi için.
Bir de hangi derinlikten gelmeli konusu var.😀
Ve daha neler.

Bunun için de levrek için mümkün olduğu kadar yüzeye yakın diyebilirim.
İster inanın ister inanmayın.
Daha doğrusunu bulup kanıtlayana hatta sadece sonuçları bildirene şimdiden binlerce teşekkür.
Benim gibi her gördüğümü alanlar 4 ü de yabana atmasın.😀
Ancak 1 numara her zaman yanlarında yedeği ile birlikte bulunsun.
g0KlCZ.jpg
(link)

Son düzenleme:
Merhaba bu spin işine yeni başladım ve ilk sahtelerim genel bir göz gezdirdim az şansımı denedim ilk başlangıç için ne çok dandik nede çok kaliteli ürünler yerine orta sınıf iş yapabilecek kapasitede almaya çalıştım sizce nasıl seçimler olmuş.

(link)

(link)

(link) RENK KODLARI ALDIKALRIM 24 / 31 / 13

(link) Red head

(link) Renk c005

(link) Renk hg2557

şimdiden teşekkürler

Merhaba bu spin işine yeni başladım ve ilk sahtelerim genel bir göz gezdirdim az şansımı denedim ilk başlangıç için ne çok dandik nede çok kaliteli ürünler yerine orta sınıf iş yapabilecek kapasitede almaya çalıştım sizce nasıl seçimler olmuş.

(link)

(link)

(link) RENK KODLARI ALDIKALRIM 24 / 31 / 13

(link) Red head

(link) Renk c005

(link) Renk hg2557

şimdiden teşekkürler

Asgari ücret komisyonu senin bu paylaşımından sonra tekrar görüşme kararı almıştır 😀

Maşallah, berakellah ..
Güzel avların olsun 🙂

Asgari ücret komisyonu senin bu paylaşımından sonra tekrar görüşme kararı almıştır 😀

Maşallah, berakellah ..
Güzel avların olsun 🙂
Teşekkürler bicim 🙂 inan o komisyon benide etkiliyor ama birkere olsun açıdımı geçer devamlı açımasından iyidir vurdu ğeçti gibi bakıyorum kapattım gözümü aldım bu spin işi zaten yedi beni : Birde şimde avlanacak arkadaş bulursam istanbulda tecrübeli deme keyfime

Back