Melih Peker
Daimi Üye
Aliexpress silikon ve su üstü sahtesi uv altında görünümü
(link)
(link)
... lrf işini sevmiyorum.yavru balıkla ugraşmam...
Birçoğu AliExpress, arada duo ottoman ve daha ufak modeli var.2 adet crosswake ( bir abimiz adına alındı)87514 dosyayı görüntüle 87515 dosyayı görüntüle 87516 dosyayı görüntüle 87517 dosyayı görüntüle 87518 dosyayı görüntüle 87519 dosyayı görüntüle 87520 dosyayı görüntüle 87521 dosyayı görüntüle 87522 dosyayı görüntüle 87523 dosyayı görüntüle 87524 dosyayı görüntüle 87525 dosyayı görüntüle
bakalım hocam aslında bu silikonlar ali'deki en pahalılarından birkaçı .Kaliteli baya uv özellikleri var.Ümitliyim açıkçası ama bizim meralar çok sığ ve balık açısından fakir.@Melih Peker önemli olan kuyruk aksıyonu alıden aldıgım bır cok ürün kuyruk aksıyonu kotu geldı özellikle ucuz sılıkonlar. ayrıca model olarak sanırım daiwa tournament modeli pek tercih edilen bir model değil ama ins iş yapar sizde 🙂
daiwa tournoment
Realis pencil link var mı
Melih bey,Biz hepimiz zaten yavru balığın peşine düştüğümüz için Lrf takımı kurduk.

Melih bey,
yanlış anlaşılmak istemem,kimsenin ne yaptıgına karışmak bana düşmez.
isteyen çapari yapar,isteyen yemli,isteyen kurşun arkası.
bölge,balık popülasyonu ve zamanları ile daha birçok seyin süzgeciyle ilgili olarak tercihlerini yapar insanlar.
ben begenip aldıgım ,elime geçen,bir çok lrf ürününü hediye ettim eşe dosta.
onlarda istavrit ve köprü yanında geçiş zamanlarında kullanıyorlar.istanbulda bogazda lrf yapamazsın akıntı var.,adamı birde döverler.bogaz kesiminde bazı yerlerde lrf yapılıyor,biliyorum.levrek hiç olmuyor.istavrit.haliç verimsiz.yenikapı eh.. yazlık yerlerde oyalanabilmek için ideal olabilir.
bir heves edilip kurulan takımlar zamanla satılıga çıkıyor.
shore jig de öyle değilmi.yılda kaç kez torik var.daiwa saltiga al,evde yatır.yatan 4.000 tl.kamışı ve jigleri koyarsak off.
genede keyif işidir.teknem var meram uygun diyen olabilir.akyacı tanıdıklarım var.hep bu sistem.onlarda da alt takımlar yok.
ama spinde levrek,dişli,zargana,melanur,baraküda gibi daha çok çeşit ve yıla yayılan bir senfoni var.
bende heves ediyordum ama isim zikretmek ne kadar doğru bilemiyorum bahadır bey diyeyim,ibrahim bey,ve birkaç paylaşan dışında lrf ile gurur duyabileceğiniz bir resim çekilen yok.yani kiloluk levrek çok çok nadir.tek tek oda 6 istavrit,2 lipsoz,bir kaç mırmır..bu da benim için gurur vesilesi diyecek olan arkadaşlar olacaktır.Ama balıkçılıkta her kesin üst çıtası 6-8 kg levrek, yalnışmıyım.burda hedef önemli,küçük balık peşinde koşarsan bahtın olan büyük balığı kaçırırsın.
Lrf daha çok yakala bırak eglen mantıgı.ismi üstünde light rock fishing.türkçesini yazmama gerek yok sanırım.kültürlü birisiniz.
bense avı eve limitler dahilinde ki benim onların üstüne cm eklemişligim var,eve balık götürmek, yani avlanmak olarak algılıyorum.balık avı diyoruz.balık salma diye geçmiyor.
çok takım yerine,7-28 bir kamışla hem silikon-2.5 gr jighead,hem 10 gr.jig para jig,hem su ustü,hem elinizdeki sahteler ve 30 gr. kadar jig atabilirsiniz.
satıcılar üzgün,siz tek kamış 2 makina taşımış olursunuz.
ukalalıgım için bagışlayın benim fikrim bu.
modifiye ettiğim savage gear 3D vib 14.5 gr resimlerini paylaşmak istiyorum.
çünkü Savaş Dursun bey de modifiye konusunda oturmuş bir cevap verebilmiş değil.ilgilenenlere fikir olabilir.
igneler BKK 8 no.(owner ile değiştirebilirim.)
87611 dosyayı görüntüle
benim avlaklarımda levrek,zargana,melanur ve eşek istavritine kullanabileceğim bir sahte elde ettim.