En son aldığınız sahte?

05c63dd98dd8e7686f42216b00fadffc.jpg

En çok balık tuttuğum renk gece-gündüz çalışıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostların tavsiyesi üzerine
Surface minnow ve venom yada japanese iyi olacak gibi gözüküyor
Birini halledeceğiz
😉

👍👍👍👍

su üstü çalışabileceğimiz yer olmayacağı için ( yılda bir iki kere hariç ) yeterlidir

Teşekkürler Dostlar
!!!
👍👍👍👍

Dostların tavsiyesi üzerine
Surface minnow ve venom yada japanese iyi olacak gibi gözüküyor
Birini halledeceğiz
😉

👍👍👍👍

su üstü çalışabileceğimiz yer olmayacağı için ( yılda bir iki kere hariç ) yeterlidir

Teşekkürler Dostlar
!!!
👍👍👍👍
Kesintisiz zikzak yaptırdığımda hiç vuruş alamadım.
Ama konsantrasyon düşüp düzensiz yüzdürünce balık biniyor. O yüzden çok düzgün wtd yaptıracağım diye uğraşmayın derim.

Ustalar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Bu sahnelerin eriminin çok iyi olduğunu biliyorum. erim açısından hem aldığı wtd aksiyonu açısından aynı zamanda Zargana ya da benzediği için bu sene lufer sarıkanat avlarında bu sahteden alıp kullanmayı düşünüyorum. İstanbul boğazda Üsküdar Beykoz arası kullanıma uygun bir sahte midir sizce ?

Savage Jerk Minnow 175

Savage Surf Walker 155

6ad3b6dce098eb1274f66619068584fb.jpg

Ustalar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Bu sahnelerin eriminin çok iyi olduğunu biliyorum. erim açısından hem aldığı wtd aksiyonu açısından aynı zamanda Zargana ya da benzediği için bu sene lufer sarıkanat avlarında bu sahteden alıp kullanmayı düşünüyorum. İstanbul boğazda Üsküdar Beykoz arası kullanıma uygun bir sahte midir sizce ?

Savage Jerk Minnow 175

Savage Surf Walker 155

alttakinden istanbul'da ve ege'de ben verim alamadım, tam olarak bu renkti. belki benle ilgilidir bilemiyorum 🙂
dalarlı olduğu için jerk minnow daha çok iş yapar gibi geliyor bana.

Japanese hg 2600 kullanıyorum henüz bişey tutamadım ama erimi çok iyi geldi bana. Rengi de güzel.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savage Jerk Minnow 175

Savage Surf Walker 155

(link)
* Savage Gear Surf Walker 18 cm 37 gr Walking Topwater Sinking Hook #2 renk: s03 White Flash' da gaga yok.
Hızlı sardığımda su üstünden geliyor. Hiç sarmadığım zamanlar dibe iniyor.

Back