murattp
Daimi Üye
En çok balık tuttuğum renk gece-gündüz çalışıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesintisiz zikzak yaptırdığımda hiç vuruş alamadım.Dostların tavsiyesi üzerine
Surface minnow ve venom yada japanese iyi olacak gibi gözüküyor
Birini halledeceğiz
😉
👍👍👍👍
su üstü çalışabileceğimiz yer olmayacağı için ( yılda bir iki kere hariç ) yeterlidir
Teşekkürler Dostlar
!!!
👍👍👍👍
Bir arkadaşımdan aldım. Onda da 1 adet vardı. Zorla aldım diyebilirim 🙂. Türkiye'de malesef yok bu ürün.
Ustalar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Bu sahnelerin eriminin çok iyi olduğunu biliyorum. erim açısından hem aldığı wtd aksiyonu açısından aynı zamanda Zargana ya da benzediği için bu sene lufer sarıkanat avlarında bu sahteden alıp kullanmayı düşünüyorum. İstanbul boğazda Üsküdar Beykoz arası kullanıma uygun bir sahte midir sizce ?
Savage Jerk Minnow 175
Savage Surf Walker 155
![]()
Su üstü için renk tavsiyesi alabilirmiyim arkadaşlardan 😉 ( ucuz yollu bakıyorum 😀)
![]()
![]()
Aklımda kalan sahtelerden biri
ve diğeri
96212 dosyayı görüntüle
96214 dosyayı görüntüle

Ustalar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Bu sahnelerin eriminin çok iyi olduğunu biliyorum. erim açısından hem aldığı wtd aksiyonu açısından aynı zamanda Zargana ya da benzediği için bu sene lufer sarıkanat avlarında bu sahteden alıp kullanmayı düşünüyorum. İstanbul boğazda Üsküdar Beykoz arası kullanıma uygun bir sahte midir sizce ?
Savage Jerk Minnow 175
Savage Surf Walker 155
![]()
* Savage Gear Surf Walker 18 cm 37 gr Walking Topwater Sinking Hook #2 renk: s03 White Flash' da gaga yok.
Hızlı sardığımda su üstünden geliyor. Hiç sarmadığım zamanlar dibe iniyor.