Arkadaşlar derin dalarlı sahteler hakkında bu güne kadar hiç araştırma yapmadım bendekiler hep sığ dalarlı ve su üstüler. Tavsiye edebileceğiniz 'normal' fiyatlı fikirlere açığım 🙂
DERİN DALARLI AT-ÇEK SAHTELERİ
(link)
1 ve 2 numarada daiwa shore line shiner z sdr 125 var bu sahte daiwanın gagalı sahteleri içinde en uzağa giden sahtesi.Düşünün ki 2 metre dalan bu gagaya rağmen mesafe inanılmaz, bunu yapabilen firma varsa ben görmedim, bu daiwanın teknolojisin geldiği yer. Israrla bu sahtenin Türkiyeye gelmesi için çabaladım..Tabi bir sahtenin sadece ileri gitmesinin bir önemi yok aksiyonunun da önemi var, böyle agresif bir aksiyonda görmedim. 1 numaradaki hiçbir yerde lüfer yokken alıyor.
… 2 numara ile sinarit palazı almışlığım sinarit kaçırmışlığım var.İyi bir kofanam var, bu sahtenin boğazda lüfer avında bu yıl 1 numara olacağını düşünüyordum ve oldu zaten..
(link)
3 numara duo jerkbait 120 bu sahteyi dükkanıma gelen müşteriler ısrar ile istemişlerdir , çok kişiden boğazda kimsede balık yokken balık aldığını dinledim böyle şeylere kayıtsız kalmam, 2015 yılından itibaren en çok satan boğaz sahtesi oldu..Ayrıca boğazda Duo tide minnow serisine kimse kayıtsız kalamaz..
4 ve 5 numara daiwa Z 140 , 2 yıl öncesinde karaburunun şampiyonu olan iki sahte..patlak havada Bulanık su çok verimli sahteler..
6 numara shimano assassin neden altlarda kalmıştır bilmiyorum, inanılmaz bir mesafeye sahip bu sahte levrek avında çok başarılı .
7 numara Daiwa Z serisinin 120 boyu pembe kafası ile Çok avım var, çok avımız var …
8 Numara Z 140 serisi limonun özellikle ormanlı sahillerinde inanılmaz hikayeleri vardır.
9 İşte benim bir numaram daiwa Z 120 serisi fuyajyo rengi…Bir gün Marmarada bir avlakta sevgili Yasin Aydemir kardeşiminde olduğu bir avda ilk levreği aldıktan sonra 33 farklı sahte atıp vuruş alamadığım tekrar bu sahteye döndüğümde balık aldığım ve o gün bu gün ayrılamadığım ve en çok balık tuttuğum sahte..Gündüz bulanık suda çok daha verimli , gece ışıklı meralarda enteresan avları var.
10 numara tackle house shores hep bu küçüklükte bu kadar gidebilecek ama agresif bir aksiyona sahip sahte aradım ve bulamadım.Ta ki sevgili Yücel Usta’ da bu sahteyi görünce hayran kaldım..Yücelin çok lüfer aldığı bir sahte, ayrıca Saroz’da güzel avları olan bir sahte..
11 numara tackle house flitz 42 gr yine bu bağlamda aradığım bir sahteydi. Fatih Bargit kardeşimizinde bulunduğu bir avda güzel torikler alındığını biliyorum, ayrıca bu sahteyi istediğiniz derinlikte kullanmanız ve mesafe açısından çantada olması gereken mutlak bir sahte…
12 Rapala max rap bulanık suların kralı bu sahteyi kimse çantasından çıkaramaz ..Ne levrek ne lüfer avlarına şahit olduk. Bir avda İlker Erkan kardeşim sığ bir yerde olmamıza rağmen ısrarla kamışı kaldırarak bunu kullanmış ve alınan iki levrekten birini kandırmayı başarmıştı.. Mesafe rekorları kırmaz ama balık yakında ve su bulanıksa katildir..Gecede aynı verimlilikte kullanabilirsiniz..
(link)
13 numara ima sasuke J gagalıların dünyadaki en iyi temsilcisi..
14 numara Z serisi 120 namı diğer limon rengi çantamdan ilk çıkardığım sahtelerdendir, Blogun içerisinde bir çok avımı bulabilirsiniz Hem gece hem bulanık suda biraz derin levrek bölgelerinde kullandığımız bir sahte..
(link)
15 numara max rap fayu, ayu balığının en iyi görsellenmiş hali olarak gördüğüm ayrı sayfa açılacak ve herkesin çantasında olması gereken bir sahte…
16 numara kendo sea bass 125 f son serisi.. bu sahte hakikaten bu gün Türkiye fiyat performasın en üst düzeyindeki sahtedir.Eski serilerin içinde iyi sahteler var ancak ben kendo 125′ i biraz ayırıyorum. Biraz daha derinden gelen ve mesafesi iyileştirilmiş mükemmel bir aksiyona sahip olan bu sahte sanırım bu yılın en çok satılan sahtesi olucak dedim ve oldu zaten, diğer renkleride müthiş..
(link) linkinden alıntıdır...