En son aldığınız sahte?

@yalcinnoguzz aydına taşınmam sebebiyle yanına ziyarete gittim hem merak hem muhabbet çok süper üretim fikirleri olan bir abimiz aklındakileri yaparsa efsane yerlere gelebilir her ne kadar o durumda olmak istemesede su üstü sahtesi çok kolay wdt alıyor ilk kullanmamda çok şaşırmıştım birde bütün tel koyuyor kofana veya baracuda ısırdı sahte kırıldı gitti derdini çözmüş sahte gitsede iğne bütünm olunca kıyılatabileceksin balığı 🙂
Hakkaten öyle güzel sahteler yapıyor ki. İnsanın hepsinden dolu dolu alası geliyor. Bazen Facebook'ta ihaleye koyuyor uygun fiyata gidiyor diye üzülüyorum hakettiginin altinda gittiği için 🙂 Bakalım zamanla Özcan abiden tonla su üstü alicam galiba 🙂

@yalcinnoguzz görecegiz nasipse güzel olacak gibi düşününüce 🙂 bence bu sahte alma aşamasını incelenmesi lazım insan acayip heyecanlı oluyor o aşamada dünyanın en doğru hamlesi aldıktan sonra bunu neden aldım ben oluyor :acpsnr:
Koca koca adamlari oyuncak dükkanına girmiş cocuklar gibi hissettiriyor bu meretler 🙂

@yalcinnoguzz görecegiz nasipse güzel olacak gibi düşününüce 🙂 bence bu sahte alma aşamasını incelenmesi lazım insan acayip heyecanlı oluyor o aşamada dünyanın en doğru hamlesi aldıktan sonra bunu neden aldım ben oluyor :acpsnr:
Araştırmalar, satın alma tercihlerimizin % 85’inin bilinçaltı düzeyde gerçekleştiğini söylüyor. Satın alma tutkusu ardındaki sırlar, pazarlamanın nörobilimden faydalanmaya başlamasıyla da daha açıklanabilir olmaya başladı. Çünkü bu araştırmalar, insanların sözlerine göre oluşturulan anketlere nazaran markaları daha güvenilir, somut verilere ulaştırıyor.

Markalar aslında bize ulaşmak için, ürün yerleştirme, ayna nöronlar, bilinçaltı mesajlar, ritüeller, batıl inançlar, somatik imleçler ve duyular gibi birçok yol kullanıyorlar. Bugün değineceğim konu, psikolojinin DNA’sı olarak da nitelendirilen ayna nöronlar. Nöropazarlamada önemli yer tutan ayna nöron etkisi, 1992 yılında Parma’da İtalyan bilimci Giacomo Rizzolatti’nin beynin motor davranışları nasıl örgütlediğini ortaya çıkarmaya çalışırken keşfediliyor......................

Devamı: (link)

Back