Hakkaten öyle güzel sahteler yapıyor ki. İnsanın hepsinden dolu dolu alası geliyor. Bazen Facebook'ta ihaleye koyuyor uygun fiyata gidiyor diye üzülüyorum hakettiginin altinda gittiği için 🙂 Bakalım zamanla Özcan abiden tonla su üstü alicam galiba 🙂@yalcinnoguzz aydına taşınmam sebebiyle yanına ziyarete gittim hem merak hem muhabbet çok süper üretim fikirleri olan bir abimiz aklındakileri yaparsa efsane yerlere gelebilir her ne kadar o durumda olmak istemesede su üstü sahtesi çok kolay wdt alıyor ilk kullanmamda çok şaşırmıştım birde bütün tel koyuyor kofana veya baracuda ısırdı sahte kırıldı gitti derdini çözmüş sahte gitsede iğne bütünm olunca kıyılatabileceksin balığı 🙂
nasipse bunun altının ince çizgi halinde glow üstünün ve gözlerinin uv halini sipairş verdim gece ve kapalı bulanık suda denemek için sırada bekliyorum😉
101415 dosyayı görüntüle
Koca koca adamlari oyuncak dükkanına girmiş cocuklar gibi hissettiriyor bu meretler 🙂@yalcinnoguzz görecegiz nasipse güzel olacak gibi düşününüce 🙂 bence bu sahte alma aşamasını incelenmesi lazım insan acayip heyecanlı oluyor o aşamada dünyanın en doğru hamlesi aldıktan sonra bunu neden aldım ben oluyor![]()
Araştırmalar, satın alma tercihlerimizin % 85’inin bilinçaltı düzeyde gerçekleştiğini söylüyor. Satın alma tutkusu ardındaki sırlar, pazarlamanın nörobilimden faydalanmaya başlamasıyla da daha açıklanabilir olmaya başladı. Çünkü bu araştırmalar, insanların sözlerine göre oluşturulan anketlere nazaran markaları daha güvenilir, somut verilere ulaştırıyor.@yalcinnoguzz görecegiz nasipse güzel olacak gibi düşününüce 🙂 bence bu sahte alma aşamasını incelenmesi lazım insan acayip heyecanlı oluyor o aşamada dünyanın en doğru hamlesi aldıktan sonra bunu neden aldım ben oluyor![]()
Rastgelsin 🙂hazır sezon acılmışken eksikleri aldık. hediye için de ayrıca teşekkürler @Hamdi abi.
101414 dosyayı görüntüle