DenizKSK
Üye
Nefis bir seçki olmuş hocam. Avları bereketli olsun. 👍
SG Jerk Minnow'un 175cm 25gr (iki iğneli olan) Green Mackerel PHP modelini de ben kullanıyorum. Işığı dağıtması ve erimi oldukça başarılı.
Nefis bir seçki olmuş hocam. Avları bereketli olsun. 👍
valla abi ne yapıyor ne kadar yapıyor bilmiyorum ama kendi sitesinde 140 lira diyor fiyata. vurguncapari’de havale ile 105 lira sanırım daha ucuz şekilde, bizim arkadaş da sıfır kutulu şekilde 75 liraya satıyordu. sanırım kullanmış çok verim alamamış sahteden. kayhan hocamı yakınen tanıdığım için teklif edeyim, alacaksa da oradan yine de kendi kararıdır tabii. belki fiyat hoşuna gitmez bilemem.Fatih yapıyor zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla abi ne yapıyor ne kadar yapıyor bilmiyorum ama kendi sitesinde 140 lira diyor fiyata. vurguncapari’de havale ile 105 lira sanırım daha ucuz şekilde, bizim arkadaş da sıfır kutulu şekilde 75 liraya satıyordu. sanırım kullanmış çok verim alamamış sahteden. kayhan hocamı yakınen tanıdığım için teklif edeyim, alacaksa da oradan yine de kendi kararıdır tabii. belki fiyat hoşuna gitmez bilemem.
o yüzden almadan önce kayhan hocam deneyecekse diye teklif ettim. yoks öyle ama elimden sahte çıksın, satayım diyecek ona ihtiyacı olacak bir arkadaş değil. muhtemel ben arada olmasam o fiyata da vermez 🙂 sağ olsun.İyiymiş valla genelde yok satan bi sahte
O fiyata şahane
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nefis bir seçki olmuş hocam. Avları bereketli olsun.
SG Jerk Minnow'un 175cm 25gr (iki iğneli olan) Green Mackerel PHP modelini de ben kullanıyorum. Işığı dağıtması ve erimi oldukça başarılı.
o yüzden almadan önce kayhan hocam deneyecekse diye teklif ettim. yoks öyle ama elimden sahte çıksın, satayım diyecek ona ihtiyacı olacak bir arkadaş değil. muhtemel ben arada olmasam o fiyata da vermez 🙂 sağ olsun.
Kofana ve baraküda için aldım
Daha önce jig avı yapıyordum ağır gelmeye başlayınca bunlara döndüm
Rengini beğendim
Ama modeli anlayamadım exsence ama hangisi 🙂 rengi hiç görmemiştim
Avı da bol olur inşallah
120445 dosyayı görüntüle
Üstadım baraküda avını bilmem ama kofana (hatta sırtıkara'ya doğru meyilli) avında sonuç verebilecek başarılı bir sahte.
(bahsettiğim alan Güllük körfezi çiftlikler civarında tekneden atışlar ile)