En son aldığınız sahte?

4a2cd67fd82cffa51da973a1ee44bc59.jpg
Nefis bir seçki olmuş hocam. Avları bereketli olsun. 👍
SG Jerk Minnow'un 175cm 25gr (iki iğneli olan) Green Mackerel PHP modelini de ben kullanıyorum. Işığı dağıtması ve erimi oldukça başarılı.

Fatih yapıyor zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla abi ne yapıyor ne kadar yapıyor bilmiyorum ama kendi sitesinde 140 lira diyor fiyata. vurguncapari’de havale ile 105 lira sanırım daha ucuz şekilde, bizim arkadaş da sıfır kutulu şekilde 75 liraya satıyordu. sanırım kullanmış çok verim alamamış sahteden. kayhan hocamı yakınen tanıdığım için teklif edeyim, alacaksa da oradan yine de kendi kararıdır tabii. belki fiyat hoşuna gitmez bilemem.

valla abi ne yapıyor ne kadar yapıyor bilmiyorum ama kendi sitesinde 140 lira diyor fiyata. vurguncapari’de havale ile 105 lira sanırım daha ucuz şekilde, bizim arkadaş da sıfır kutulu şekilde 75 liraya satıyordu. sanırım kullanmış çok verim alamamış sahteden. kayhan hocamı yakınen tanıdığım için teklif edeyim, alacaksa da oradan yine de kendi kararıdır tabii. belki fiyat hoşuna gitmez bilemem.

İyiymiş valla genelde yok satan bi sahte
O fiyata şahane

İyiymiş valla genelde yok satan bi sahte
O fiyata şahane

o yüzden almadan önce kayhan hocam deneyecekse diye teklif ettim. yoks öyle ama elimden sahte çıksın, satayım diyecek ona ihtiyacı olacak bir arkadaş değil. muhtemel ben arada olmasam o fiyata da vermez 🙂 sağ olsun.

Nefis bir seçki olmuş hocam. Avları bereketli olsun.
SG Jerk Minnow'un 175cm 25gr (iki iğneli olan) Green Mackerel PHP modelini de ben kullanıyorum. Işığı dağıtması ve erimi oldukça başarılı.

Kofana ve baraküda için aldım
Daha önce jig avı yapıyordum ağır gelmeye başlayınca bunlara döndüm

o yüzden almadan önce kayhan hocam deneyecekse diye teklif ettim. yoks öyle ama elimden sahte çıksın, satayım diyecek ona ihtiyacı olacak bir arkadaş değil. muhtemel ben arada olmasam o fiyata da vermez 🙂 sağ olsun.

Sürekli sahte kırmaktan bıktığım için skimmer aldım kolay kolay kırılmıyor

Kofana ve baraküda için aldım
Daha önce jig avı yapıyordum ağır gelmeye başlayınca bunlara döndüm

Üstadım baraküda avını bilmem ama kofana (hatta sırtıkara'ya doğru meyilli) avında sonuç verebilecek başarılı bir sahte.
(bahsettiğim alan Güllük körfezi çiftlikler civarında tekneden atışlar ile)

Üstadım baraküda avını bilmem ama kofana (hatta sırtıkara'ya doğru meyilli) avında sonuç verebilecek başarılı bir sahte.
(bahsettiğim alan Güllük körfezi çiftlikler civarında tekneden atışlar ile)

Çeşme’de avlanıyorum yılın yarısında İstanbul’da
Güzel rengarenk oyuncaklar

Back