Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En son aldiğiniz Sahte?

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu fiyata bunu da al derim ;)
denemeni tavsiye ederim.
ben 99 lukları kullanıyorum,
Olmadık zamanda olmadık balık alabiliyor ;)

Ekli dosyayı görüntüle 121506
Şimdilik aldıklarım yeter abi

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şubatın ilk haftasına kadar havaların soğukluğu + meraların boş olması. Sonrası malum deprem felaketi ve yaşananlar nedeniyle uzun zamandır balığa çıkmıyoruz- çıkamıyoruz. Dedim madem balığa giderken yaptığım masrafı yapmıyorum uzun zamandır kafamı kurcalayan denemek istediğim bir sahte edineyim. 7,5 cm 11 gram bir Duo Tide Minnow Sprint edindim. Envantere hayırlı olması ümidi ile.

Ekli dosyalar

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şubatın ilk haftasına kadar havaların soğukluğu + meraların boş olması. Sonrası malum deprem felaketi ve yaşananlar nedeniyle uzun zamandır balığa çıkmıyoruz- çıkamıyoruz. Dedim madem balığa giderken yaptığım masrafı yapmıyorum uzun zamandır kafamı kurcalayan denemek istediğim bir sahte edineyim. 7,5 cm 11 gram bir Duo Tide Minnow Sprint edindim. Envantere hayırlı olması ümidi ile.
Hayırlı olsun

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Hayırlı olsun başkan :)

Darkone

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı olsun, avınıza bereket getirsin. Ben de bugün avcı kaşık vibrasyonlarımı aldım ve kendi kendime "yerli ve ucuza olan önyargılarım bomboş çıktı" dedim. Hem çok daha ucuz, hem renkleri çok kaliteli hem de hepsi glow...

Ekli dosyalar

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Normalde sahte yemlerimi paylaşmam ama bunlar el emeği göz nuru. @Abdullah SÜRÜCÜ abimin yaptığı yılan balığı silikonları bu kış iyi iş çıkarttılar, merada yanımda olup gören arkadaşlarda istediler, arkadaşın birinde orjinal rais spotter var ama o dediki seninkiler daha iyi iş yapıyor çünkü bunların üzerinde tırtık var su da titreşim yapıyor köpük çıkartıyor orjinalinde tırtık olmadığı için bu kadar iyi çalışmıyor dedi. Arkadaşların isteği üzerine Abdullah abiden rica ettim o da sağolsun beni kırmadı elinde kalan son malzemmeden çıktığı kadar döktü silikonları. Bu sene bizim burada levrek sezonu geçti ama seneye elimizde hazır olacaklar. Teşekkür ederim @Abdullah SÜRÜCÜ abi eline emeğine sağlık 😊

Ekli dosyalar

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Normalde sahte yemlerimi paylaşmam ama bunlar el emeği göz nuru. @Abdullah SÜRÜCÜ abimin yaptığı yılan balığı silikonları bu kış iyi iş çıkarttılar, merada yanımda olup gören arkadaşlarda istediler, arkadaşın birinde orjinal rais spotter var ama o dediki seninkiler daha iyi iş yapıyor çünkü bunların üzerinde tırtık var su da titreşim yapıyor köpük çıkartıyor orjinalinde tırtık olmadığı için bu kadar iyi çalışmıyor dedi. Arkadaşların isteği üzerine Abdullah abiden rica ettim o da sağolsun beni kırmadı elinde kalan son malzemmeden çıktığı kadar döktü silikonları. Bu sene bizim burada levrek sezonu geçti ama seneye elimizde hazır olacaklar. Teşekkür ederim @Abdullah SÜRÜCÜ abi eline emeğine sağlık 😊
1 adet karides koydum. Sizin akıntıda karides yaşıyorsa iş yapacağından eminim. Ben ilk avımda 1 tane yakaladım ve jübilemi yaptım :) LEmrek merası olan bir yerde sıkıntılı karekteri bozuk insanlarla var. Balığa kafa dinlemeye gittiğim yerde kafa bulandırmamak için gitmiyorum. BArakudaya devam :)