@Abdullah SÜRÜCÜ abi silikonlar bugün geldiler bi kutu dolusu silikon yemi görünce bayram şekeri toplamış çocuk gibi sevindim döktüm hepsini kanepenin üzerine 😁 karideste çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık abi
Daha rengarenk cıkardı da sen 2 renk agırlıklı isteyince böyle oldu 🙂@Abdullah SÜRÜCÜ abi silikonlar bugün geldiler bi kutu dolusu silikon yemi görünce bayram şekeri toplamış çocuk gibi sevindim döktüm hepsini kanepenin üzerine 😁 karideste çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık abi
Abi en çok beyaz iş yapıyor bulanıktada pembe iş yapıyor, elimde çok çeşit çok renk silikon var ama en çok beyaz renk kullanıyorum balıkları beyazla alıyorum, kahverengi demiştin ama belkiDaha rengarenk cıkardı da sen 2 renk agırlıklı isteyince böyle oldu 🙂
KAhverengiden kastım zaten oydu. UV turuncu ile siyahı karıstırınca cıkan bir renk. Duşük bir uv oluyor.Abi en çok beyaz iş yapıyor bulanıktada pembe iş yapıyor, elimde çok çeşit çok renk silikon var ama en çok beyaz renk kullanıyorum balıkları beyazla alıyorum, kahverengi demiştin ama belki
bira şişesi camı gibi şeffaf parlak kahverengi olsa içi simli iş yapar diye düşünüyorum bide şeffaf parlak mor içi simli yine
Abi sen bi kahverengi resmi atmışsın o düz soluk kahverengiydi ben öyle olacak sandıydım 😁KAhverengiden kastım zaten oydu. UV turuncu ile siyahı karıstırınca cıkan bir renk. Duşük bir uv oluyor.
Hayırlı olsun. Rast gelsinKonuyu hortlatalim, ekonomi sahte fiyatlarini cok etkiledigi icin sanirim herkes elindekilerle yetiniyor 🙂 arada cok sahte aldim ancak paylasmadim.. son kutusu acilmayanlardan bu ikisi var, ikisinden de cok umutluyum.. gece avlari icin aldim.. 123683 dosyayı görüntüle
O zaman bunlarda bende gelsin Kayhan hocamKonuyu hortlatalim, ekonomi sahte fiyatlarini cok etkiledigi icin sanirim herkes elindekilerle yetiniyor 🙂 arada cok sahte aldim ancak paylasmadim.. son kutusu acilmayanlardan bu ikisi var, ikisinden de cok umutluyum.. gece avlari icin aldim.. 123683 dosyayı görüntüle