En son aldığınız sahte?

Kırmızı kafalı modeli ile limon modeli var elimde bir rengi daha ekipten hediye geldi ama rengini hatırlayamadım şimdi onu da bu sezon su ile buluşturacağım 🙂
Ayrıca internet fiyatları çok yüksek 300 TL civarı piyasadan tedarik edilebilir

Kırmızı kafalı modeli ile limon modeli var elimde bir rengi daha ekipten hediye geldi ama rengini hatırlayamadım şimdi onu da bu sezon su ile buluşturacağım 🙂
Ayrıca internet fiyatları çok yüksek 300 TL civarı piyasadan tedarik edilebilir
Teşekkürler

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shore power ı bilmem de Saroo modeli ile güzel avlar yaptım renkte herhangi bir dökülme yada farklı bir olay ile de karşılaşmadım meranın kalabalık olduğu zipbaits yada assasin i kullanmaya kıyamadığım meralarda 1 numaralı kurtarıcı olmaya devam ediyor
Hocam shore power’ı kimse bilmiyor. Şekil olarak zipbaits fakie dog’un aynısı, renk olarak da ima cobranın rengini tutturmuşlar bence. İnşallah avda da başarılı olur.

3 yıldır ava filan gitmiyordum tekrar başladım bende. 4 tane daha kargoda gelen var, daha alacaklarım var ama kendimi frenledim bu işin sonu yok çünkü. Zuby jiglerden birini dün denemek için atarken taktırdım. Cast hacker nasıl aksiyonu var onu da anlamadım sert maket gibi değil kaşık gibi de değil öneri üzerine aldım 32 gr ama aksiyonda veremedim suyun içinde balık ters dönmüş şekilde geliyor 🙂

Dosyalar

• IMG_1225.jpeg
    IMG_1225.jpeg
    69.6 KB · Okunma: 66
  • IMG_1224.jpeg
    IMG_1224.jpeg
    82.6 KB · Okunma: 66
  • IMG_1223.jpeg
    IMG_1223.jpeg
    82.3 KB · Okunma: 61
Cast hacker bende aldım ama denemedim. Galiba batırıp jig gibi hızlı aksiyon vermek lazım. Jigin( kurşun) plastik ve sesli halini yapmışlar.

jig gibiymiş evet, derin meralarda kullanıyorlar genelde boşa aldım sanırım. sığ merada anında takılır, hemen batıyor.

Aynısının same markasını almıştım
Kıyıdan veya tekneden ben de çalıştıramadım
Belki YouTube da nasıl çalıştırılacağı vardır
Benimkini de ön iğne yeri yok jig gibi clasıc kafada asist var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fujin popper aksiyonu güzel hoşuma gitti, kendini belli ediyor. reha tuştaş sahteleri yavaş yavaş batıyor, aksiyon uzaktayken daha rahat ama benim gibi wtd konusunda beceriksizseniz yakınlaştıkça aksiyon kötüleşiyor. içinde bilye vs ses yapacak bir sistem yok, merak ettiğim için aldım açıkçası.

Dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-03-29 saat 20.07.50_83c89da6.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-29 saat 20.07.50_83c89da6.jpg
    126.1 KB · Okunma: 55
  • WhatsApp Görsel 2024-03-29 saat 20.07.52_5eb539a1.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-29 saat 20.07.52_5eb539a1.jpg
    114.1 KB · Okunma: 54
Back