En son aldığınız sahte?

Bende merada farkediyorum. Duo seçiyor büyük balıklar. Ama bulmakta mesele. Geçen sene sabah suyundan aldı arkadaşlar. İğneler ince. Gözler farklı renk. Orjinalliginden şüpheye dustuler. Orjinal decoylu bulmakta mesele.
Amazon trde var bir kaç model bir bakarsınız.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende merada farkediyorum. Duo seçiyor büyük balıklar. Ama bulmakta mesele. Geçen sene sabah suyundan aldı arkadaşlar. İğneler ince. Gözler farklı renk. Orjinalliginden şüpheye dustuler. Orjinal decoylu bulmakta mesele.

Sabahsuyu getiriyor zaten Tr ye, o yüzden endişe etmezdim ben olsam bazı modellerde decoy kullanılmıyor diye biliyorum.

Yarın sizin bahsettiğiniz sahteyi alacağım bu arada, Facebook’tan bir arkadaşta varmış, 700 lira dedi ama 650 ye bağladım. Görüp elden alacağım inşallah

Usami saroo 110s nasıl sizce aldım ama kullanma fırsatım hiç olmadı

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gayet başarılı bir sahte. Erimi de çok güzel gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz. Fakat çantada duo,ima,zipbaits,maria vb sahteler varken saroo ya da benzeri sahtelere hemen sıra gelmiyor maalesef. Uygun fiyatlı olması nedeniyle kalabalık, birbirine takılma ihtimalinin çok olduğu meralarda kullanmayı tercih ediyorum sadece ki ciğer yakmasın.

Gayet başarılı bir sahte. Erimi de çok güzel gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz. Fakat çantada duo,ima,zipbaits,maria vb sahteler varken saroo ya da benzeri sahtelere hemen sıra gelmiyor maalesef. Uygun fiyatlı olması nedeniyle kalabalık, birbirine takılma ihtimalinin çok olduğu meralarda kullanmayı tercih ediyorum sadece ki ciğer yakmasın.

Çok da uygun fiyatlı değil ama 🙂

300-350 gibi fiyatlara bulmak mümkün ben en son aldığımda 200 liradan almıştım tabi ki çok uygun değil ama duo, zip,maria,daiwa,shimano ile karşılaştırılınca nispeten uygun denebilir.
Evet ama fujin surfer veya eurofish, ecotackle gibi muadiller düşse canım acımaz lakin usami gitse acır. Bayilerde ve internet alışveriş sitelerinde fiyat olarak orta fiyat skalasında. 🙂

sahtelerin iğnelerine extra bir halka daha takma uygulaması yapanlar var işe yarıyormu ,bütün iğneleremi yapılıyor yoksa sadece en arka iğneyemi bilen varmı bi sormuş olalım

sahtelerin iğnelerine extra bir halka daha takma uygulaması yapanlar var işe yarıyormu ,bütün iğneleremi yapılıyor yoksa sadece en arka iğneyemi bilen varmı bi sormuş olalım

120, 140mm sahtelerde kuyruk ve gövde kısmına ama iğneleriniz kaliteli değilse iğneleri de ST46 tip iğne ile değiştirin.

Son olarak sert kamış kullanın. Lüfer kafa atan bir balık ve kamış esnerse ağzında iğne deliğini büyütüp atabiliyor. Yumuşak kamışla yaptığınız avda lüfer düşürme ihtimaliniz çok fazla.

120, 140mm sahtelerde kuyruk ve gövde kısmına ama iğneleriniz kaliteli değilse iğneleri de ST46 tip iğne ile değiştirin.

Son olarak sert kamış kullanın. Lüfer kafa atan bir balık ve kamış esnerse ağzında iğne deliğini büyütüp atabiliyor. Yumuşak kamışla yaptığınız avda lüfer düşürme ihtimaliniz çok fazla.
Ben bu konuda tam tersini düşünüyorum Don lastiği gibi olan kamışları bir tarafa koyarsak 14-42 ve 7-35 kamışlar arasında en verimli avlarımı 7-35 kamış ile yaptım balık bindiğinde kamışın en uçtan bükülmesi balığa çoğu zaman kafa atma şansı bile vermiyor ayrıca sahteyi suda yüzdürürken suyunu çok daha rahat bulabiliyorum.. sert kamıştan ölü sarım ile sahteye jerk vermek zulüm iken görece daha yumuşak kamışta o aksiyonu vermek de çok kolay oluyor..

Back