Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Engelli Bireyler de Balık Tutabilir... (Bir kol ile balık tutmak)
Azminize hayran kalmamk elde değil sizi tebrik ederim . Öbür gün trofe raporlarını şimdiden görür gibiyim , Çalışmalarınızın ve azminizin herdaim olması dileğiyle . Rastgele 🙂
Tebrik ediyorum hem azminizi hemde bulduğunuz yöntemi umarım en kısa zamanda güzel balık avı raporlarınızıda paylaşırsınız ve bizlerde okuruz keyifle 🙂
Dün sabah 05.40 da uyandım ve Poryazköy'e gittim. Limandan at-çek yapmak istedim. Kayalıkların üzerine çıkmamla birlikte yosunlaşmış kayaya basmam bir oldu ve 2m kadar uçtum. Neyse ki tutunabildim. Birkaç sıyrıkla atlattım. Orada fazla kalmadım. Anadolu Kavağı'na geçtim. Birkaç balıkçı vardı. Verim alamamışlar. Bende orada kendi yapmış olduğum aparatı ve Çin'den gelen aparatı sizler için test ettim. Videolarını aşağıda bulabilirsiniz.
Orada da fazla kalmadım. Çubuklu'ya geçtim. Bir sahtemi kaybettim orda. Verim alamadım orada da. Kuleli önüne geçtim. Lüfer'e daha 1 ay olduğu için çapari ile at-çek yaptım. Sardalya ve İstavrit karışık 2 kilo balık aldım 🙂
Not: Koltukaltim ve sag kaburgam cok acidi. Cozum olarak kamisin kol altima gelen kisma klima borularina takilan siyah sungerden takacagim.
Sizin yaptığınız aparat sahteye aksiyon verebilmeniz açısından daha kullanışlı duruyor. Sanki ikisini aynı anda kullanırsanız daha mantıklı gibi ikiside birbirinin eksiklerini tamamlıyor. Keyifli güzel avlarda kullanırsınız inşallah.