Eşkina Balığı Avı ve Av Teknikleri

Hocam bır kaç haftadır Tuzla'dan eşkına ve lapın çekiyorum balık lezzetli ve güzel bır balık bugün farklı bırsey denemek ıstedım eskınayı 130 cm ilk akvaryumuma koydum yasatabılırmıyım ne gıbı bır yem verebılırım

Bence balığı strese sokar eziyet etmiş olursun. 4 kiloya kadar büyüyebilen bir balık sonuçta.

Eşkina için canlı boru kurdu ariyan arkadaşlar kartalda ışıkların orda alkadras balik malzemecisi var pasajin içinde cuma günleri canlı boru kurdu bulabilirsiniz

minik yengeclerle eskina baligi avlanir mi? ayrica haziran ayinda eskina hangi saatlerde guzel av verir?

minik yengeclerle eskina baligi avlanir mi? ayrica haziran ayinda eskina hangi saatlerde guzel av verir?

Temizlerken 2 defa yengec gordum midesinde. Cogunlukla teke vardi.
Yedigi kesin ama oncelik teke ve canli, taze boru kurdu.

merhaba cuma günü eşkina avına çıkıcam ama kafamda bikaç soru işareti var şamandıra kullanmak eminim daha yararlı olucaktır ama normal 3lü dip takımıyla tutmayı düşünüyorum kesinlikle şamandıraya gerek var mı?

merhaba cuma günü eşkina avına çıkıcam ama kafamda bikaç soru işareti var şamandıra kullanmak eminim daha yararlı olucaktır ama normal 3lü dip takımıyla tutmayı düşünüyorum kesinlikle şamandıraya gerek var mı?
Gerek yok isterseniz kamışın ucuna hem zil hemde fosfor takılan aparatlar var onlarıda takabilirsiniz...sonuçta akşam karanlığında yapılan av takip ister....

Şu an mevsim itibari ile eşkina Avlama ihtimalimiz varmıdır ustalarım. Sarkoyde bana yakın küçük kayalarin bulundugu ve taslik bir yer var yalnız çok aşırı issiz gece tirsabilirim malum tek başına biraz urpertiyor

Şu an mevsim itibari ile eşkina Avlama ihtimalimiz varmıdır ustalarım. Sarkoyde bana yakın küçük kayalarin bulundugu ve taslik bir yer var yalnız çok aşırı issiz gece tirsabilirim malum tek başına biraz urpertiyor
Gece tırstığın ıssız yer emin ol en iyi balığı alacağın yerdir.

Back