Eşkina Balığı Avı ve Av Teknikleri

İstanbuldamı almışlar üstat
Ewet istanbul. Pazar ve cumartesi gunu toplamda arkadaslarim 65 parca eskina 7 parca karagoz aldilar.
Bende gecsn hafta 6 parca almistim boylar da 40 cm uzeri suan. Bolgeye gore degisiklik gosterebilir belki. Pazar aksami arkadasin son cektigi 56 cm eskina idi.

@barlas61 Maşallah arkadaşlarınızı tebrik ederiz.
65 parça eşkinadan sonra vuruşlar tamamen kesilinceye kadar iyice beklemişlerdir umarım?
Ya da önceki gün 30 parçadan fazla alan arkadaşlarınız merada başka eşkina kalmadığına dair hemfikir olmuşlar mı?

Kıyıda köşede oltaya denk gelmeyen eşkina kalmamıştır umarım?
Allah muhafaza, bu oltaya denk gelmeyen eşkinalar bir de çoğalır, populasyon olarak azalacakları yerde artarlar, arkadaşlarınız sonraki yıllarda da tutar, çocukları torunları da bu zevki yaşar falan. Ne gerek var...

teblig-eskina.jpg

@barlas61 Maşallah arkadaşlarınızı tebrik ederiz.
65 parça eşkinadan sonra vuruşlar tamamen kesilinceye kadar iyice beklemişlerdir umarım?
Ya da önceki gün 30 parçadan fazla alan arkadaşlarınız merada başka eşkina kalmadığına dair hemfikir olmuşlar mı?

Kıyıda köşede oltaya denk gelmeyen eşkina kalmamıştır umarım?
Allah muhafaza, bu oltaya denk gelmeyen eşkinalar bir de çoğalır, populasyon olarak azalacakları yerde artarlar, arkadaşlarınız sonraki yıllarda da tutar, çocukları torunları da bu zevki yaşar falan. Ne gerek var...

teblig-eskina.jpg
Sen meraklanma biz bu ise dun baslamadik. Baliklari da kurutmaya kimsenin niyeti yok. Sen o kimite uyarken havyarli baligi alirken biz saliyoruz.
Limitin kisi basi kac adet olucagini da biy limitini de cok iyi biliyoruz. Ben arkadaslar dedim. Cumleyi okurken arkadas yazmadim okuduguna dikkat edersen, kelimenin cogul oldunu anlar. Elestiri yapmadan once karsindaki kisinin bilincli yada bilincsiz oldunu ogrenmek icin ozelden yazabilirsin.
Sadece elestiri yapmak icin buraya yazi yazip mesgul etmene gerek yok. Sanirim cevabini almissindir.
Kolay gelsin.

Hocam biz izmit yada izmirden direk siparis veriyoruz. Burada karakoy tarafinda bulabilirsin ama izmirden direk almak daha ucuza geliyor
Karaköyde bulamadım malesef, bir balıkçıda olma ihtimali var sadece, o da kurutulmuş satıyordu bir ara. Daha sonra bakmadım hiç. İstanbula gönderiyor mu sizin arkadaş veya balıkçı ? Fiyat nedir ? Mesaj yoluyla bilgileri iletirsen sevinirim.

Ewet istanbul. Pazar ve cumartesi gunu toplamda arkadaslarim 65 parca eskina 7 parca karagoz aldilar.
Bende gecsn hafta 6 parca almistim boylar da 40 cm uzeri suan. Bolgeye gore degisiklik gosterebilir belki. Pazar aksami arkadasin son cektigi 56 cm eskina idi.
Avı bir türlü nasip olmadı çok istiyorum eşkinayla tanışmayı teke çıkıyormu bu aralar tekeylede alınıyordu bildiğim kadarıyla.

Back