Balıkoltası
Daimi Üye
(link)
Ürün sizde var mı ? Varsa memnun musunuz ?(link)
Var. Memnunum.Ürün sizde var mı ? Varsa memnun musunuz ?
Teşekkür ederim 🙂Var. Memnunum.
Koray kardeşim cevabın için teşekkür ederim. Aslında son turna avlarını yapıyorum diyebilirim. Bayramdan sonra Antalya'ya taşınıyorum. Daha çok denizde kullanacağım. Spor zaten sevdiğim bir marka. Her ne kadar fiyatları uçmuş olsa da yine de değerlendirmeye alacağım. Okumayı inceledim. Bana biraz kaba geldi. Fiyat olarak daha uygun olsa da sproyu değerlendirme listesine ekledim.Arcan Bey, tatlı su ve tuzlu su avlarımda spro lip gripper kullanıyorum. Yalnız şuan fiyatlar fişekledi. Zamanında 50 TL olan spro lip grip şuan 190 TL civarında.
92633 dosyayı görüntüle
Daha çok turna avında kullanacaksanız ekonomik olmasindan dolayı okumanın lip gripper'ını öneririm. Okuma lip gripper kullanan arkadaşlar da memnuniyet durumlarını belirtirler umarım.
92635 dosyayı görüntüle
Spro iyidir,
Ziyadesiyle işinizi görür.
Lrf içinde olanı var normal avlar içinde.
Tavsiye ederim,
Abartmaya gerek yok bence 😉
Frichy nin magneti var bende gayet güçlü. Panse ve magnet holder harici satarsa belki düşünebilirim. Bir konuşayım beyefendiyle.(link)
Koray kardeşim cevabın için teşekkür ederim. Aslında son turna avlarını yapıyorum diyebilirim. Bayramdan sonra Antalya'ya taşınıyorum. Daha çok denizde kullanacağım. Spor zaten sevdiğim bir marka. Her ne kadar fiyatları uçmuş olsa da yine de değerlendirmeye alacağım. Okumayı inceledim. Bana biraz kaba geldi. Fiyat olarak daha uygun olsa da sproyu değerlendirme listesine ekledim.