Maşallah. Bu aralar tavuk güzel yumurtlamaya başladı. Fakirin tavayı doldurdu yine. Hep rast gelsin inşallah.
Sağol abim. Çok şükür nasiplendiriyor.
Maşallah. Bu aralar tavuk güzel yumurtlamaya başladı. Fakirin tavayı doldurdu yine. Hep rast gelsin inşallah.
Tebrik ederim, devamı da gelir inşallah. Ada'da levrek az sanırım, bir Saroz gibi bereketli değil?
tebrikler,
böyle tavuğa can kurban 🙂
Tebrikler, daim olsun. Biz bugün sabaha karşı yine Ağapark'da idik, fakat kefal oynaklarına rağmen oltamızı ziyaret eden olmadı. 05:00 ile 09:00 arası sahte yüzdürüp geldik 🙂
🙂🙂Teşekkürler abi. Senin minekoplar kadar olmasa da bizim de bir lüferimiz var işte=)
🙂🙂
Bu lüferi 5 mikoba değişmem 🙂)
taşocağının oralardan shore jig le torik ve sinarit denerim her gidişimde. Uğurlu limanda en bereketli yerler arasında benim içinTeşekkür ederim. Evet levrek gerçekten adada çok kısır. Ben çok levrek avı yapamadım. Levrek için çok ekipmanım var aslında ancak hem levrek yapacak yerlerin uzaklığı, hem de sabah suyuna kalkma zorluğu bana skor getirmedi.
taşocağının oralardan shore jig le torik ve sinarit denerim her gidişimde. Uğurlu limanda en bereketli yerler arasında benim için
Mâşallah...Fakirin tavuğu gibi bizim balıklar da tek tek devam ediyor.
Hava çok sakin, deniz göl gibiydi. Su berraktı. Doğal renklerle çalışmam lazımdı ama limonun skorları yüzünden bir türlü vazgeçemiyordum. Kepçemi ve sadece limon kendoyu alıp taşımın üstünden çalışmaya başladım. Kaşıkla çalışanlar vardı ancak ne vuruş ne başka bir şey vardı. Limonla devam etmekte ısrarcı oldum. Güneş battı hava kararmaya başlamıştı ki kıyıya 15-20 metre kala o güzel, o harika hissi kamışımda hissettim. Çok mücadele etmedi ve hemen düz alana çıkarttım. Tam damağından yakalanmıştı hayvan. İğneden kurtardıktan sonra ilk atışımda gene bir balık takıldı. Tam sudan kesecektim ki balık kurtuldu. Sonrasında da herhangi bir vuruş olmadı ve avı bitirdim.
Balık 520 gr geldi.
Herkese bol balıklı avlar dilerim.
Teşekkürler abi.Mâşallah...