3-4 gün balığa çıkmayınca içimde fırtınalar kopuyor. Solunara göre %50 leri görünce bir deneyelim bakalım dedim. Bu oranlarda hep balık almışımdır. Gene liman içinde denizle dövüşmeye başlamışken içimde bugün bişeyler olacak hissi hakimdi. Bu hisle beraber çalışırken hemen yanımdaki hobidaş ıskarmoz çıkardı. Bu iyiye işaretti. Derken bir başkası ve bir başkası daha. Hava kararmaya yaklaştı. Umutlarım tükenirken konumumu değiştirdim. Doğu yönünde çalışırken kuzey yönüne doğru 2-3 kaya atladım ve ilk atışımı yaptım. Gene boştu... Bir daha denedim. Sarmaya başladıktan yaklaşık 10 metre sonra çok güzel bir vuruş geldi. Boş boş sararken elim makinanın topuzundan boşaldı. Allah kahretsin dedim içimden, hemen kamışı sertçe yukarı kaldırdım tasmalamak için. Evet olta ağırdı. Sarmaya başladığımda kafa atışlarında bunun güzel bir lüfer olduğunu anladım. Kalamadan saniyelik sesler gelmesi yakınımdakileri heyecanlandırdı tabii. Taşların yanına çektiğimde hemen kamışı kaldırıp balığı düzlük kısma aldım. Balık tam 450 gr geldi.
Elimi boş döndürmeyen ve oğlana akşam yemeğini çıkartan bu yakışıklıya teşekkürler.
Takım:
Kamış: DAM METH EFFZETH DİSTANCE 270 CM
Makina: DAİWA FUEGO LT 4000 DC
İp: ALBA STAR DYMASPİN 0.14 MM
Sahte: KENDO SEABASS 125 F LİMON
Herkese iyi akşamlar.
Elimi boş döndürmeyen ve oğlana akşam yemeğini çıkartan bu yakışıklıya teşekkürler.
Takım:
Kamış: DAM METH EFFZETH DİSTANCE 270 CM
Makina: DAİWA FUEGO LT 4000 DC
İp: ALBA STAR DYMASPİN 0.14 MM
Sahte: KENDO SEABASS 125 F LİMON
Herkese iyi akşamlar.