Fethiye'de Trolling-Jigging-Deep Drop-Night Fishing ile Balık Avı Turu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Nihayet kendimi de sag salim eve getirebildim 🙂

Macera ve guzelliklerle dolu gecen uc gunun ardindan sira raporu hazirlamaya geldi. En kisa zamanda bu taporu hazirlayip yasadiklarimizi sizlere aktarmaya calisacagim 😉

Simdilik saglicakla kalin...

Nihayet kendimi de sag salim eve getirebildim 🙂

Macera ve guzelliklerle dolu gecen uc gunun ardindan sira raporu hazirlamaya geldi. En kisa zamanda bu taporu hazirlayip yasadiklarimizi sizlere aktarmaya calisacagim 😉

Simdilik saglicakla kalin...

Allah rahatlık versin ağabey. 😉

5 gözle raporu resimleri ve videoları bekliyoruz abi 😀 hepsini koyda gözümüz gönlümüz açılsın 😀

Hoşgeldiniz ve geçmiş olsun Süleyman Abi.

Yorgunluğunu atlatınca hazırlayacağın raporları sabırsızlıkla bekliyorum...

İyi istirahatler.. Kal sağlıcakla....

Abi tek kelimeyle sana hellal olsun.umarım bu sevda bir ömür devam eder.👍
ve sen bu camiaya çook yakışıyorsun.karar verdin gitin tutun veya tutamadın ve geldin tecrube ve karlısın 1-0 öndesin kıskandım.

Şükür ki kazasız belasız hoşgeldiniz ağabeyim, 3-5 gün evde internetim olmadığından sıkça takip edemiyorum ama aklım fikrim bu raporda benim de. İş yerinde bakabildiğim kadar takip etmeye çalışıyorum. Yakında internetime kavuşunca inceleyeceğim raporlar heyecanımı şimdiden tavan yaptırıyor yemin ederim. Şahane bir 3 gün geçirdiğinizden şüphem yok. Şu an kıymetli ellerinle hazırladığın raporlar için şimdiden teşekkür ederim ağabeyim. Her zaman rastgelsin...

Arkadaşlar merhaba,

Bu turun sonunda edinilen tecrübeler dışında balık yakalamanın da mutluluğunu aynı anda yaşadık. Bu güzellikleri yaşamamıza vesile olan Deniz kaptana ve benimle bu maceraya katılan değerli büyüğüm Alaeddin ağabeyime çok teşekkür ederim.

Ayrıca, konuya yorumlarıyla katılan, iyi dileklerini sunan tüm dostlarıma da çok teşekkür ederim. Konunun son bölümünde yazılan mesajlara teker teker cevap vermeyi çok isterdim ama iş yoğunluğumdan dolayı cevap yazamadım, mesaj sahiplerinden özür diliyorum. Muhteşem geçen üç günlük bu turun detaylı raporunu en kısa zamanda açarak merakınızı gidermek istiyorum ama böyle bir konuyu da apar topar yapmak istemediğimden biraz zamana ihtiyacım var. Bu bağlamda tüm sevdalı dostlarımdan anlayışınızı bekliyorum.

Sevgi ve saygılarımla, her zaman rast gelsin...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back