Fiber Tekne yardım.....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aybata74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimliğin var kimliğinde yoksa sorun yok teknede yok 🙂

Haydi allah kaza bela vermesin Güle güle bin abi hasan abiye soyleseydin yabancı deyiliz Erol un arkadasiyiz diye

sağol allah razı olsun çok yoğunlar bu gece fuara taşınıyorlar

Öncelikle Herkese Merhabalar;
Tekne alacak arkadaşlara KOÇ tekne nin teknelerini tavsiye ederim. Ben aynı firmanın 4.98 cc sini kullanıyorum ve çok memnunum son 1 yılda da takip ediyorum ve gerçekten ufak teknelerde güzel kalıplar çıkardılar ve dayanıklı tekneler yapıyorlar(dayanıklılıklarını bizzat test ettim, gördüm) gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Öncelikle Herkese Merhabalar;
Tekne alacak arkadaşlara KOÇ tekne nin teknelerini tavsiye ederim. Ben aynı firmanın 4.98 cc sini kullanıyorum ve çok memnunum son 1 yılda da takip ediyorum ve gerçekten ufak teknelerde güzel kalıplar çıkardılar ve dayanıklı tekneler yapıyorlar(dayanıklılıklarını bizzat test ettim, gördüm) gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim. Valla bazı arkadaşlar koç, marinbot, dağyatçılık gibi tekneleri tavsiye etmiyoruz devrildi çatladı ya da dengesiz gibi yorumlar yapıyorlar. Gerçi rotayı da eleştiren var. Netten baktım dıştan iyi görünüyor hepsi. Ama tabi bu görüşler elememde yardımcı olacak.

Benim bu zamana kadar kullandığım en iyi marka KOÇ ve halende kullanmaktayım. Tavsiye etmemin sebebi de gerçekten iyi bir tekne.

Back