Tolga
Daimi Üye
Yerleri Bursa da. Birgün ben giderken takıl peşime yerinde inceleyelim. Bugün arkadaşım ordan 1 tane tekne aldı.Sağol Tolga, Yerliyurt tekneyi henüz inceleme fırsatım olmadı, müsait bir zamanda gidip inceleyelimmi?
Görüşmek üzere...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yerleri Bursa da. Birgün ben giderken takıl peşime yerinde inceleyelim. Bugün arkadaşım ordan 1 tane tekne aldı.Sağol Tolga, Yerliyurt tekneyi henüz inceleme fırsatım olmadı, müsait bir zamanda gidip inceleyelimmi?
Görüşmek üzere...
Güzel tekne,10 bin normal,üstü rakam ikinci el için yüksek olur.4.65 sıfır konsollu tekne artı 20 hp motorun sıfırından takım yapsan zaten o paraya patlar(tentesi minderi vs. dahil),burda römork bedavaya geliyor ki römork pekde düzgün durmuyor.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3609453/detay/ acaba tavsiye edilir bir tekne midir. Bana temiz ve bakımlı göründü fiyatı ne olmalı acaba, tavsiye edilirse.
5 m altı tekneler,motor gücüne bakılmaksızın vergi dışı,ancak 9.9 üstü motor için adb(amatör denizci belgesi-ehliyeti) gerekli.4 zamanlı uzun saft ve Marslı olsun 15 hp honda süper olur.Gokhan abi fakat 10 hp altındaki vergiden muaftır. 5 metre altındaki sandallar da.